Kohtaamispaikka

Lehdet

Projektiyhdistys julkaisee ja toimittaa jäsenilleen Projektitoiminta-lehteä. Lisäksi yhdistyksen jäsenet voivat tilata APM:n Project-lehteä jäsenetuhintaan. (Tilaukset: pry(at)pry.fi)


 

Projektitoiminta-lehti

Projektitoiminta-lehti on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä projektialan ammattilehti, joka lähetetään Projektiyhdistyksen jäsenille jäsenetuna. Lehti esittelee projektialan ajankohtaisia asioita, näkemyksiä, uutisia ja tulevaisuuden näkymiä. Lehteen kerätään parhaita käytäntöjä projektitoiminnan eri osa-alueilta. Artikkelien kirjoittajat ovat oman alansa mielenkiintoisimpia ja parhaita osaajia.

Projektitoiminta-lehti tavoittaa:

  • PRY:n jäsenet
  • Projektipäivien osallistujat
  • Projektinhallinnan menetelmiä ja työkaluja käyttävät ammattilaiset
  • Projektitoimintaa harjoittavien yritysten, julkishallinnon ja muiden organisaatioiden päättäjät
  • Kouluttajat
  • Projektinhallinnan opiskelijat ja kurssilaiset.

>> Projektitoiminta 3/2016 (sähköinen lehti)

>> Projektitoiminta -lehden lukijatutkimus 2016>> MEDIATIEDOT 

Project Perspectives -lehti

Project Perspectives -lehti on ilmestynyt kerran vuodessa ja se on IPMAn ja Projektiyhdistyksen yhteinen julkaisu. Se esittelee mm. projektialaan liittyviä tutkimustuloksia ja projektiliiketoiminnan parhaita käytäntöjä.

Lehteä on julkaistu vuodesta 1995 lähtien, ensin nimellä Project Management. Yhteistyö IPMAn kanssa käynnistyi vuoden 2006 lehdestä eteenpäin. Project Perspecitves 2014 on viimeinen julkaistu numero, tämän jälkeen lehden julkaisu on päättynyt.

>> Project Perspectives 2014
>> Project Perspectives 2014 (pdf)

 Aikaisemmat Projektitoiminta-
lehdet

 

Aikaisemmat Project Perspectives -lehdet