handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Palveluntarjoajat

Aalto_PRO
Aalto PRO - Aalto University Professional Development

Aalto PRO on asiantuntijoille ja yrityksille, joille menetelmien päivittäminen ja uusimman tiedon omaksuminen ovat välttämättömiä. Tarjoamme koulutusta etumatkaksi muuttuvassa maailmassa.

AEL
AEL

AEL on kumppanisi niin teknisten koulutuspalvelujen tarjoajana kuin yrityksen kehittämisessäkin.

CERION_logo_pieni_RGB
Cerion

Cerion on datan hyödyntämisen ammattilainen. Tehostamme digitalisaation läpivientiä organisaatiossanne ja olemme luottokumppani muutostilanteissa. Asiantuntijoiltamme saat parhaat työkalut datan hallintaan - tavoitteellisella otteella.

CGI_logo_
CGI Suomi Oy

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi.

Citec_logo
Citec Oy Ab

Citec tarjoaa monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja informaation hallintapalveluita energiateollisuudelle. Varmistamme asiakkaiden menestyksen tehokkuudella, osaamisella ja sitoutumisella.

Discoverit
DiscoverIT

DiscoverIT tarjoaa kestävään kehitykseen ja projektinhallintaan liittyviä palveluita

DovreGroup
Dovre Group Oyj

Dovre Group helps leading organizations to successfully plan, manage and execute their projects.

ework
eWork Nordic Oy

Consultancy solutions for every need

EXPERICON_LOGO
Expericon Oy

Expericon toimittaa projektiisi osaavat ICT-ammattilaiset, liikkeenjohdon konsultit ja vuokrajohtajat.

fujitsulogo
Fujitsu Finland Oy

Fujitsu on Suomen johtava tietotekniikan palvelutalo,joka haluaa tukea yritysten, organisaatioiden ja yhteiskunnan toimintaa, jotta ne hyödyntäisivät tietotekniikkaa kestävästi ja tuloksellisesti. Tarjoamme tätä varten laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Huolehdimme asiakkaidemme tieto- ja viestintätekniikasta sekä sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä.

HAAGA_HELIA
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.

IIL_FINLAND
IIL - International Institute of Learning

IIL on johtava yritys maailmassa koulutuksen, konsultoinnin, valmennuksen sekä asiakkailemme räätälöityjen oppimisratkaisujen ja -palvelujen tuottajana. IIL:n ydinosaamisalueisiin kuuluvat projekti- ja ohjelmajohtaminen, projektisalkkuhallinta, Business Analysis, Microsoft® Project ja Project Server, Lean Six Sigma, PRINCE2®, ITIL®, johtajuus- ja vuorovaikutustaidot, yritysvastuu sekä kestävä kehitys.

Keto_software
Keto Software

Keto on käyttäjäystävällinen innovaatiojohtamisen ohjelmisto, joka auttaa yritystäsi nostamaan innovaatiotoiminnan tuottoa.

Kumura_logo_
Kumura Oy

Mahdollistamme asiakkaillemme onnistuneita projekteja. Ydinosaamistamme on projektien ja muutosten johtaminen, projektikulttuurin uudistaminen sekä tietojärjestelmämuutokset. Jokainen projekti on meille muutos. Erotumme johtamalla projektin lisäksi myös projektissa tavoiteltuja muutoksia.

KyttecLogo
Kyttec Oy

Kyttec Oy tarjoaa asiakkailleen suunnittelun, tuotekehityksen ja projektinjohtamisen asiantuntijapalveluja.

Lionbridge_logo
Lionbridge Oy

Lionbridge on maailman suurin lokalisointialan yritys. Meiltä saat alan parhaat käännös- ja lokalisointipalvelut sekä tarpeisiin sopivat ratkaisut monikieliseen markkinointiin.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
LVI-Insinööritoimisto Vahvacon Oy

Projektikoordinaatio vientikohteisiin ja kotimana kohteisiin, LVIA ja kokonaisurakkasuunnittelu vientikohteiisin ja kotimaan kohteisiin.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutissa opiskelet joustavasti oman työsi ohessa. Lupaamme, että koulutus muuttaa tunnistettavasti - niin siihen osallistuvaa opiskelijaa kuin hänen työyhteisöäänkin.

Microsoft
Microsoft

Microsoft Project & Portfolio Managementin (PPM) avulla saat projektit nopeasti alkuun ja voit toteuttaa projektit vaivattomasti. Valmiit mallit, tutut ajoitustyökalut ja eri laitteilla tapahtuva käyttö auttavat projektipäälliköitä ja ryhmiä parantamaan tuottavuutta. Optimoi projektisalkkusi ja saavuta tavoitteesi PPM -ratkaisulla.

Pasaati_logo
Pasaati Oy

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

PTOPlogo
Project-TOP Solutions Oy

Me ProjectTOPilla olemme tiimi ihmisiä, jotka ovat kyllästyneet huonoihin ICT-johtamisen työkaluihin.

Qentinel
Qentinel

Qentinel tekee työtä yritysten kanssa, joille laatu on etumatkaa. Sinulla on liiketoimintaviisaus ja -luovuus. Me tuotamme tarkkaa tietoa laadusta alan parhailla menetelmillä. Luomme etumatkan yhdessä.

logo_semat
Semat Oy / Semat Group

Tarjoamme pitkän linjan projektipäälliköitä ja -johtajia vetämään asiakkaidemme projekteja. Meillä on myös laaja kokemus erilaisista toiminnan kehittämishankkeista ja niihin liittyvistä käyttöönottokoulutuksista ja sparrauksista. Tehostamme projektitoimintaasi, rakennamme uusia toimintatapoja ja parannamme henkilöstösi osaamista.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Sito

Sito on infran, liikenteen, maankäytön, ympäristön ja digitaalisten palveluiden moniosaajayritys. Yli 550 asiantuntijaamme tarjoavat mutkatonta palvelua ja korkealuokkaista suunnittelua kymmenellä paikkakunnalla. Palvelumme kattavat suunnittelun kaikki vaiheet ja osatehtävät sekä asiakasprosessien konsultoinnin ja tietopalvelut.

SOLU_logo
Solu Digital Oy

Solu Digital tarjoaa tiedon hallinta- ja analysointimalleja tämän päivän organisaatioihin. Tuotamme asiakkaille ratkaisuja Microsoft-teknologioilla (SharePoint, Project, SQL ja .NET) ja olemme Microsoftin kultakumppani.

Sovelto_logo
Sovelto Oyj

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

SPI_logo
Suomen Projekti-instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti on kansainvälinen projektitoiminnan kehittäjä.

TaVe
Talent Vectia

Talent Vectia on kasvun tekijä. Rakennamme uutta ansaintaa, kiihdytämme kasvua ja digitalisoimme liiketoimintoja. Asiakkaitamme yhdistää halu kasvaa ja tehdä tulosta - ei halu välttää riskejä.

tp_logo
Thinking Portfolio

Thinking Portfolio on yksinkertainen mutta tehokas projekti-, sovellus- ja palvelusalkunhallinnan ratkaisu. Suomesta tuotettu tietoturvallinen pilvipalvelumme soveltuu myös ideoiden, resurssien sekä tuote- ja palvelukehitysprojektien salkuttamiseen. Tarjoamme Thinking Portfolion vaivattomasti käyttäjämääräriippumattomalla kiinteällä kustannuksella. Ota yhteyttä sopiaksesi henkilökohtainen esittely.

THOfd
THO Consulting Oy

THO Consulting Oy on vuonna 2007 perustettu asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan asiakkuudenhallinnan haasteiden ratkaisemisessa.

tieturi
Tieturi

Tieturi tarjoaa yhdestä paikasta kaikki projektityöhön, ohjelmistokehitykseen, infrastruktuuriin ja tiedonhallintaan sekä digitaaliseen toimistotyöskentelyyn liittyvät koulutukset - ketteryyttä (agile & scrum) aiheina unohtamatta. Pitkä kokemuksemme tuo paitsi varmuuden osaamisesta myös näkemyksen, joka kantaa tulevaisuudessa. Tarjoamme ratkaisuja. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä. Koulutuksissamme vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa.

Wakaru
Wakaru

Wakaru on akkreditoitu ITIL®, PRINCE2®, COBiT®, Togaf® -koulutusorganisaatio ja käyttää koulutuksissaan vain akkreditoituja kouluttajia ja koulutusmateriaaleja