handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Aalto_PRO

Aalto PRO - Aalto University Professional Development

Aalto PRO on asiantuntijoille ja yrityksille, joille menetelmien päivittäminen ja uusimman tiedon omaksuminen ovat välttämättömiä. Tarjoamme koulutusta etumatkaksi muuttuvassa maailmassa.

IPMA-sertifiointivalmennus

IPMA-valmennuksessa käsitellään erityisesti Level C ja Level D-sertifikaatteja. Yhdessä kouluttajan kanssa keskustellen ja harjoitustehtävien myötä varmistatte juuri sinulle oikean sertifikaattitason. Tule hakemaan vinkit koetilaisuuksiin ja pääse kiinni harjoitteluun.

Petri Lehtivaara
010 837 3722
petri.lehtivaara@aaltoee.fi

Projektikoulutus

Aalto PRO:sta saat kaiken projektien ammattimaiseen hallintaan. Tarjontaamme kuuluvat mm. - Diploma in Project Management - Projektinhallinnan perusteet PM1 ja parhaat käytännöt PM2 - Johtajuus projekteissa - Projektisalkun hallinta ja johtaminen

Petri Lehtivaara
010 837 3722
petri.lehtivaara@aaltoee.fi

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Aalto PRO:n asiakaskohtaiset ratkaisut ovat yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa työskentelevien asiantuntijoiden ja päälliköiden osaamisen kehittämiseen suunniteltuja koulutuksia. Vuosittain toteutamme globaalisti lähes 100 yrityskohtaista ohjelmaa Aalto EE ja Aalto PRO brändien alla.

Raija Kuokkanen
010 837 3737
raija.kuokkanen@aaltoee.fi
Takaisin listaan