handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
AEL

AEL

AEL on kumppanisi niin teknisten koulutuspalvelujen tarjoajana kuin yrityksen kehittämisessäkin.

IPMA-sertifiointivalmennus

Projektin suunnittelu ja ohjaus, IPMA C-valmennus Valmennuksessa opit suunnittelemaan ja ohjaamaan teollisuuden projekteja sekä hyödyntämään projektin- hallinnan menetelmiä ja standardeja. Mukana on runsaasti harjoituksia, jotka valmentavat IPMA C-sertifiointiin. Tule mukaan ja varmista osaamisesi sertifioinnissa!

Pia Koistinen
050 394 8139
pia.koistinen@ael.fi

Projektikoulutus

Tekniikan erikoisammattitutkinto, projektipäälliköille Startti 7.9.2016, kesto n. 1,5 vuotta Kehitä johtamistaitojasi, vahvista rooliasi projekti- päällikkönä ja suorita samalla Tekniikan erikoisammatti- tutkinto! Koulutus valmentaa myös IPMA C-sertifiointiin.

Michail Ek
050 407 0276
michail.ek@ael.fi
Takaisin listaan