handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Citec_logo

Citec Oy Ab

Citec tarjoaa monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja informaation hallintapalveluita energiateollisuudelle. Varmistamme asiakkaiden menestyksen tehokkuudella, osaamisella ja sitoutumisella.

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Tarjoamme monipuolisia teknisiä ratkaisuja, projektin ja informaation hallintaa, sekä konsultointipalveluja laaja- alaisesti: laitossuunnittelusta ja voimalaitosten modularisoinnista suunnittelutyökalujen kehittämiseen. Meidän IPMA-sertifiotuja projektipäälliköitä huolehtivat projekteistanne onnistuneesti ja tehokkaasti.

Ralf Petell
+358 500 163 841
ralf.petell@citec.com
Takaisin listaan