handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)

Dovre Group Oyj

Dovre Group tarjoaa projektihallinnan neuvontapalveluita, projektihallinnan ohjelmistoja, käyttöönottoja ja asiakastukea sekä projektihenkilöstöä erilaisiin projekteihin. Teemme yhteistyötä johtavien yksityisten ja julkisten organisaatioiden kanssa. Tehtävänämme on varmistaa projektien onnistunut suunnittelu ja toteutus.

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

- Project Online ohjelmisto - Camako EPM projektiohjelmisto - Intelli R rakennuttamisen kustannushallinnan ohjelmisto - Safran Project aikatauluohjelmisto investointikohteisiin

Vesa Olsson
040 767 5101
vesa.olsson@dovregroup.com

Projektikoulutus

Suunnittelemme juuri sinun organisaatiosi toimintaan ja tarpeeseen sopivan projektikoulutuksen. Olemme toteuttaneet useita laajoja projektijohtamisen koulutusohjelmia yhteistyössä suurten suomalaisten yritysten kanssa. Järjestämme myös online-koulutusta.

Vesa Olsson
040 767 5101
vesa.olsson@dovregroup.com

Projektipäällikkövuokraus

Toimitamme asiakkaillemme ammattitaitoisia projektihenkilöitä työskentelemään erilaisissa tehtävissä projekteissa

Vesa Olsson
040 767 5101
vesa.olsson@dovregroup.com

Projektitoiminnan kehittäminen

Autamme asiakkaitamme kehittämään mm.: - projektihallinnan toimintatapoja - tehokkaampaa projektitoimistoa - portfoliojohtamisen toimintatapoja - resurssihallinnan käytäntöjä

Vesa Olsson
040 767 5101
vesa.olsson@dovregroup.com
Takaisin listaan