handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
ework

eWork Nordic Oy

Consultancy solutions for every need

Projektinjohtopalvelut

Projektinhallinta on yksi eWorkin suurimpia osaamisalueita. Emme vain keräile alan parhaita konsultteja. Osaamme myös yhdistää heidän osaamisensa teidän tarpeisiinne. eWorkillä on 60 000 itsenäisesti toimivan IT-, tekniikan ja johdon konsulttien verkosto, josta löydämme yrityksille juuri sopivan osaamisen, nopeasti.

Michael Ljungqvist
0207870814
michael.ljungqvist@eworknordic.com

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

eWorkillä on 60 000 itsenäisesti toimivan IT-, tekniikan ja johdon konsulttien verkosto, josta löydämme juuri sopivan osaamisen, nopeasti. Kokonaisvaltaisena konsulttitoimittaja- na tarjoamme joustavan ja tehokkaan hankintaprosessin, joka soveltuu sekä yksittäisiin konsulttitoimituksiin tai moni- mutkaisiin kokonaistoimituksiin. - Reshaping Consulting -

Timo Sundman
020 787 0819
timo.sundman@eworknordic.com
Takaisin listaan