handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
EXPERICON_LOGO

Expericon Oy

Expericon toimittaa projektiisi osaavat ICT-ammattilaiset, liikkeenjohdon konsultit ja vuokrajohtajat.

Projektinjohtopalvelut

Tajoamme projektipäällikön projektisi esiselvitys, kilpailutus, määrittely, toteutus, testaus tai roll up - vaiheisiin. Henkilöstömme on kokeneita projektijohdon ammattilaisia ja palvelumme kattavat projektipäällikkövuokrauksen, rekrytoinnin ja head hunting-palvelun.

Auli Antila
0405574422
auli.antila@expericon.fi

Projektipäällikkövuokraus

Tarjoamme kokeneita vuokraprojektipäälliköitä projektin esiselvitys, kilpailutus, määrittely, toteutus, testaus ja roll up-vaiheisiin. Meillä on kattava, valmiiksi haastateltujen projektipäälliköiden verkosto, josta voimme tarjota projektipäälliköitä nopealla aikataululla toimeksi- antoihin ympäri Suomen. Kysy ketä on nopeasti tarjolla!

Satu Saaristo
0509195095
satu.saaristo@expericon.fi

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Expericon tarjoaa projektinne tarpeisiin kokeneita asiantuntijoita; projektipäälliköitä, määrittelijöitä, järjestelmäasiantuntijoita, koodareita, testaajia, testaus- päälliköitä ja projektikoodinaattoreita kaikkialle Suomessa. Löydämme tarvitsemanne osaajan omasta, valmiiksi haastateltujen, asiantuntijoiden verkostostamme nopeasti.

Aarne Junkkari
050 5931205
aarne.junkkari@expericon.fi
Takaisin listaan