handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
IIL_FINLAND

IIL - International Institute of Learning

IIL on johtava yritys maailmassa koulutuksen, konsultoinnin, valmennuksen sekä asiakkailemme räätälöityjen oppimisratkaisujen ja -palvelujen tuottajana. IIL:n ydinosaamisalueisiin kuuluvat projekti- ja ohjelmajohtaminen, projektisalkkuhallinta, Business Analysis, Microsoft® Project ja Project Server, Lean Six Sigma, PRINCE2®, ITIL®, johtajuus- ja vuorovaikutustaidot, yritysvastuu sekä kestävä kehitys.

IPMA-sertifiointivalmennus

APM:n kursseja tarjolla. Lisäksi suosittelemme kurssiamme PMP PREP avuksi parhaan mahdollisen IPMA B-tason projektiraportin tekemiseen.

Ilona Kajava
09-6980831
ilona.kajava@iil.com

Muut projektitoiminnan palvelut

IIL tarjoaa osaamisen arvioinnin webbityökaluja, projektitoiminnan kypsyyden arviointia, webbikursseja ja ohjelmistoja projektien seurantaan ja päätöksentekoon.

Ilona Kajava
09-6980831
ilona.kajava@iil.com

Ohjelmistokoulutus

Microsoft Project, SharePoint and Excel ohjelmistojen käyttö koulutusta

Ilona Kajava
09-6980831
ilona.kajava@iil.com

Projektikoulutus

Projektinhallinnan koulutuksia kaikille osaamistasoille Myös virtuaalikursseja ja itseopiskelupaketteja

Ilona Kajava
09-6980831
ilona.kajava@iil.com
Takaisin listaan