handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Lionbridge_logo

Lionbridge Oy

Lionbridge on maailman suurin lokalisointialan yritys. Meiltä saat alan parhaat käännös- ja lokalisointipalvelut sekä tarpeisiin sopivat ratkaisut monikieliseen markkinointiin.

Muut projektitoiminnan palvelut

Lionbridge auttaa yrityksiä kansainvälistymään ja tavoittamaan asiakkaansa paikallisilla markkinoilla eri puolilla maailmaa. Tarjoamme ratkaisuja monikielisen Web-sisällön ja verkkosivustojen hallintaan sekä julkaisemiseen.

Mikko Hakkarainen
+358 40 300 4400
mikko.hakkarainen@lionbridge.com

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Laadimme teknistä dokumentaatiota ja käyttäjäohjeistusta, tuotamme verkkokoulutusmateriaalia, käännämme kaikenlaiset tekstit ja ohjelmistotuotteet kaikille kielille ottaen huomioon paikalliset olosuhteet sekä testaamme asiakkaidemme tuotteiden erikieliset versiot.

Mikko Hakkarainen
+358 40 300 4400
mikko.hakkarainen@lionbridge.com
Takaisin listaan