handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Microsoft

Microsoft

Microsoft Project & Portfolio Managementin (PPM) avulla saat projektit nopeasti alkuun ja voit toteuttaa projektit vaivattomasti. Valmiit mallit, tutut ajoitustyökalut ja eri laitteilla tapahtuva käyttö auttavat projektipäälliköitä ja ryhmiä parantamaan tuottavuutta. Optimoi projektisalkkusi ja saavuta tavoitteesi PPM -ratkaisulla.

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Microsoft on maailman johtava ohjelmistoratkaisujen toimittaja, joka auttaa hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Microsoft Project -ohjelmistot mahdollistavat projektien, projekti- salkkujen ja portfolionhallinnan skaalautuen projekti- päällikön tarpeista koko organisaation tarpeisiin.

Jukka Veräväinen
jukkav@microsoft.com
Takaisin listaan