handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Pasaati_logo

Pasaati Oy

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Oletko hankkimassa ja käyttöönottamassa liiketoimintakriittistä ICT-järjestelmää? Autamme sinut ketterästi ja joustavasti tavoiteltuun lopputulokseen kaikki karikot väistäen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä (4.65 / max 5.0). Anna Pasaatin vauhdittaa yritystäsi eteenpäin!

Pasi Kivimäki
0400 635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com

Projektikoulutus

Ajautuvatko projektisi usein ojasta allikkoon? Onko tuottavuuden kanssa ongelmia? Ongelmat pois päiväjärjestyksestä Pasaatin toiminnan optimointi- ja valmennuspalveluilla. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä (4.65 / max 5.0). Anna Pasaatin vauhdittaa yritystäsi eteenpäin!

Pasi Kivimäki
0400 635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com

Projektinjohtopalvelut

Tarvitsetko projektiasi johtamaan kokeneen konkarin, joka ei pienestä hätkähdä? Vai otatko meiltä koko PMO:n saman tien varmistaaksesi projektitoiminnan sujuvuuden ja jatkokehittämisen? Asiakkaamme ovat tyytyväisiä (4.65 / max 5.0). Anna Pasaatin vauhdittaa yritystäsi eteenpäin!

Pasi Kivimäki
0400 635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com

Projektipäällikkövuokraus

Haluatko nukkua yösi rauhassa tärkeän asiakasprojektin tai kriittisen kehittämishankkeen aikana? Saat meiltä projektipäällikön joka tuo projektisi varmasti maaliin. Saat lisäksi työkalut ja tuen lopputuloksen varmistamiseksi. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä (4.65 / max 5.0). Anna Pasaatin vauhdittaa yritystäsi eteenpäin!

Pasi Kivimäki
0400 635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Ajautuvatko projektisi usein ojasta allikkoon? Tarvitsetko apua projektin suunnittelussa, käynnistämisessä, mentoroinnissa tai valvonnassa? Hoidamme projektisi yli sadan projektin kokemuksella. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä (4.65 / max 5.0). Anna Pasaatin vauhdittaa yritystäsi eteenpäin!

Pasi Kivimäki
0400 635 690
pasi.kivimaki@pasaati.com
Takaisin listaan