handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Qentinel

Qentinel

Qentinel tekee työtä yritysten kanssa, joille laatu on etumatkaa. Sinulla on liiketoimintaviisaus ja -luovuus. Me tuotamme tarkkaa tietoa laadusta alan parhailla menetelmillä. Luomme etumatkan yhdessä.

Muut projektitoiminnan palvelut

Qentinelin auditointipalvelut varmistavat tietojärjestelmähankkeiden laadun. Autamme keskittämään voimavarat hankkeisiin, joilla on onnistumisen edellytys ja luopumaan hankkeista, joilla ei ole mahdollisuutta onnistua. Yksittäisten projektien lisäksi auditoimme asiakkaan ja toimittajan prosesseja ja toimintaa.

Mari Lättilä
0408244297
mari.lattila@qentinel.com

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Qentinel auttaa asiakkaita onnistumaan liiketoiminnassaan tarjoamalla suunnittelu- ja konsultointipalveluita tietojärjestelmien hankintatarpeen arviointiin, vaatimusmäärittelyyn, kilpailutukseen, projektinhallintaan, laadunhallintaan, testaukseen ja käyttöönottoon koko tietojärjestelmän elinkaaren ajan.

Mari Lättilä
0408244297
mari.lattila@qentinel.com

Projektinjohtopalvelut

Qentinelin projektinjohtajat ja projektinjohtopalvelut tuovat laadunvarmistuksen projektin kaikkiin vaiheisiin. Autamme asiakkaitamme välttämään turhia asioita, johtamaan toimittajia ja saamaan projektista sovitut tulokset. Qentinel toteuttaa tietojärjestelmien hankinta- ja kehitysprosessit tarvemäärittelystä tuotantoon

Mari Lättilä
0408244297
mari.lattila@qentinel.com

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Qentinel tehostaa asiakkaan toimintaa tunnistamalla, luomalla ja hyödyntämällä toimivia käytäntöjä. Qentinelin kaikkia suunnittelu- ja konsultointipalveluita yhdistää tietojärjestelmien laadun ja arvon kehittäminen koko niiden elinkaaren ajan.

Mari Lättilä
0408244297
mari.lattila@qentinel.com
Takaisin listaan