handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
logo_semat

Semat Oy / Semat Group

Tarjoamme pitkän linjan projektipäälliköitä ja -johtajia vetämään asiakkaidemme projekteja. Meillä on myös laaja kokemus erilaisista toiminnan kehittämishankkeista ja niihin liittyvistä käyttöönottokoulutuksista ja sparrauksista. Tehostamme projektitoimintaasi, rakennamme uusia toimintatapoja ja parannamme henkilöstösi osaamista.

Muut projektitoiminnan palvelut

Kysy lisää projektitoiminnan palveluistamme! Haluatko esimerkiksi ulkoistaa projektijohtamisen kokonaan tai osittain ja keskittyä ydinteknologiaasi tai -palveluusi? Vastaus tähän voi olla Sematin ulkoistettu projektitoimisto. Soita nyt, niin sovitaan asiantuntijakäynti, jossa kartoitetaan tarkemmin tarpeenne!

Jani Rathgeber
0405068116
jani.rathgeber@sematgroup.com

Projektikoulutus

Haluatko parantaa yrityksesi tuottavuutta ja kustannus- tehokkuutta, luoda uusia toimintatapoja ja parantaa henki- löstösi osaamista? Olemme toteuttaneet vuosien varrella kymmeniä erilaisia kehityshankkeita.Jos kaipaat ryhtiä ja sujuvuutta projektitoimintaasi, ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen, jossa kartoitetaan tarkemmin tarpeenne!

Jani Rathgeber
0405068116
jani.rathgeber@sematgroup.com

Projektinjohtopalvelut

Tarjoamme palveluitamme projektijohtamisen tarpeisiin. Projektipäälliköillämme ja -johtajillamme on pitkä kokemus erityyppisistä projekteista sekä Suomesta että ulkomailta. Meillä on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lähesty- mistapa projektien johtamiseen. Ota yhteyttä, kun tarvitset kovan luokan ammattilaisen projektisi johtoon!

Jani Rathgeber
0405068116
jani.rathgeber@sematgroup.com

Projektipäällikkövuokraus

Vuokraprojektipäällikkö tuo joustoa projektiresursseihisi! Tarjoamme vuokraprojektipäälliköitä pitkiin ja lyhyempiin projekteihin, osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Projek- tiammattilaisillamme on laaja kokemus erityyppisten projek- tien vetämisestä. Ota yhteyttä, takaamme projektiesi onnistuvan paremmin kanssamme!

Jani Rathgeber
0405068116
jani.rathgeber@sematgroup.com
Takaisin listaan