handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
SOLU_logo

Solu Digital Oy

Solu Digital tarjoaa tiedon hallinta- ja analysointimalleja tämän päivän organisaatioihin. Tuotamme asiakkaille ratkaisuja Microsoft-teknologioilla (SharePoint, Project, SQL ja .NET) ja olemme Microsoftin kultakumppani.

Ohjelmistokoulutus

Microsoft Project ja SharePoint eri käyttäjäryhmille (esim. pääkäyttäjä, projektipäällikkö, projektin jäsen) organisaationne tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Marko Koskela
050 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Microsoft SharePoint ja Project Server/Online käyttöönotto-, kehitys- ja jatkuvan tuen palvelut. Kokemusta ja osaamista tarpeidenne mukaan kevyestä projektinhallinnasta järeään portfolionhallintaan ja raportointiin yhdistellen tietoja eri lähdejärjestelmistä. Ota yhteyttä ja kysy referenssejä!

Marko Koskela
050 518 4758
marko.koskela@soludigital.fi
Takaisin listaan