handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
SPI_logo

Suomen Projekti-instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti on kansainvälinen projektitoiminnan kehittäjä.

IPMA-sertifiointivalmennus

Projekti-Instituutti on valmentanut satoja projektipäälliköitä sertifiointeihin. Valmennuksissamme opit sertifiointivaatimukset käytännön kautta tehokkaasti ja varmasti. Tutustu tuleviin valmennuksiin ja arviointeihin Koulutus.fi:ssä: http://bit.ly/1NmDBHR

Juuso Äikäs
050 520 2882
myynti@projekti-instituutti.fi

Ohjelmistot ja niiden käyttöönottopalvelut

Oraclen projektiohjelmistovalikoimasta löytyy jokaiselle yritykselle sopiva ohjelmisto, olipa pääasiallinen tarve yksittäisen projektin-,moniprojektiympäristön, projektisalkkujen tai hankkeiden ja ohjelmien johtamisessa. Ohjelmiston käyttöönottoprosessimme ansiosta voit olla varma, että saat ohjelmistosta täyden hyödyn.

Juuso Äikäs
050 520 2882
myynti@projekti-instituutti.fi

Projektikoulutus

Valmennamme yli 3000 henkilöä vuodessa; koulutamme projektipäällikköjä, projektin omistajia, ohjausryhmiä ja PMO-asiantuntijoita. Järjestämme valmennuksia monipuolisesti projektijohtamisen eri alueilla, mm. ohjelmajohtamiseen, projektinhallinnan menetelmiin, ihmisten johtamiseen, ja projektitoiminnan kehittämiseen liittyen. Soita jo tänään

Juuso Äikäs
050 520 2882
myynti@projekti-instituutti.fi

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Projektitoiminnan arviointi Infocus ja Suomen myydyin ABC Projektimalli ovat tunnetuimpia palvelui- tamme. Konsultointipalvelumme arvioi toimintasi ja räätälöi yrityksellesi sujuvan, selkeän ja vankan tavan johtaa kaikkia projektejasi yhtenäisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Juuso Äikäs
050 520 2882
myynti@projekti-instituutti.fi
Takaisin listaan