handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
tieturi

Tieturi

Tieturi tarjoaa yhdestä paikasta kaikki projektityöhön, ohjelmistokehitykseen, infrastruktuuriin ja tiedonhallintaan sekä digitaaliseen toimistotyöskentelyyn liittyvät koulutukset - ketteryyttä (agile & scrum) aiheina unohtamatta. Pitkä kokemuksemme tuo paitsi varmuuden osaamisesta myös näkemyksen, joka kantaa tulevaisuudessa. Tarjoamme ratkaisuja. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä. Koulutuksissamme vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa.

IPMA-sertifiointivalmennus

Järjestämme IPMA-sertifiointeihin valmentavaa koulutusta. Osallistujat saavat hyvät valmiudet IPMA-sertifioinnin saamiseksi. Koulutuksen kuluessa syvennetään projektipäällikön suunnittelutaitoja ja käydään läpi teoriakokeen ja workshopin sisältämiä aihealueita.

Jani Tuuri
050 540 8779
jani.tuuri@tieturi.fi

Muut projektitoiminnan palvelut

Tarjoamme tukea ja koulutusta eri projektitoiminnan kehittämistarpeisiin organisaation kaikilla tasoilla. Palveluihimme kuuluvat mm. projektin johto- ja ohjausryhmävalmennukset, projektisalkunhallinta, vaativat kehityshankkeet, hankkeiden tuki, projektiarvioinnit sekä projektinhallinnan sertifiointikoulutukset.

Jani Tuuri
050 540 8779
jani.tuuri@tieturi.fi

Ohjelmistokoulutus

Tarjoamme ohjelmistojen hallinnointi- ja käyttökoulutusta sekä tuemme ohjelmistojen ja toimintamallin yhteensovittamista organisaatiosi toiminnan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, mm. Microsoft Project peruskäyttö ja jatkokurssi sekä Microsoft Project online, unohtamatta laajaa valikoimaa Microsoft Excel –koulutuksia. Ota täysi hyöty irti ohjelmistoistasi.

Jani Tuuri
050 540 8779
jani.tuuri@tieturi.fi

Projektikoulutus

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa projektikulttuuria ja projektityön toimintatapoja organisaation kaikilla tasoilla, asiantuntijasta ylimpään johtoon – erityisesti projektipäälliköiden tarpeet huomioiden. Tarjoamme tähän liittyvää kehittämistä ja koulutusta, ketteryyttä ja joustavuutta unohtamatta. Autamme halutessasi organisaatiotasi myös koulutussuunnitelman laatimisessa.

Jani Tuuri
050 540 8779
jani.tuuri@tieturi.fi
Takaisin listaan