handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Wakaru

Wakaru

Wakaru on akkreditoitu ITIL®, PRINCE2®, COBiT®, Togaf® -koulutusorganisaatio ja käyttää koulutuksissaan vain akkreditoituja kouluttajia ja koulutusmateriaaleja

Projektikoulutus

Wakaru Oy tarjoaa projekti- ja portfoliohallinnan sertifikaattikoulutuksia. Järjestämme kursseja ympäri Suomen ja myös yrityskohtaisesti räätälöitynä. Olemme erikoistuneet PRINCE2 -valmennukseen. Teemme myös projektijohtamisen konsultointia.

Jaakko Kuosmanen
0407285870
jaakko.kuosmanen@wakaru.fi

Projektipäällikkövuokraus

Wakaru Oy:n tytäryhtiö Wakaru Consulting on tarjoaa asiakkailleen osaavia asiantuntijoita pidempiaikaisiin toimeksiantoihin. Meiltä projektipäälliköitä mm. IT-palvelun kehittämisprojektiin, IT-infrastruktuurinprojektiin, IT-palveluhallinnan prosessin kehittämiseen, kuvaamiseen ja kouluttamiseen henkilöstölle.

Lari Peltoniemi
0407397989
lari.peltoniemi@wakaru.fi
Takaisin listaan