handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Palveluntarjoajat

Rajauksella löytyi 11 palveluntarjoajaa

CGI_logo_
CGI Suomi Oy

CGI tarjoaa palveluja it:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Dovre Group Oyj

Dovre Group tarjoaa projektihallinnan neuvontapalveluita, projektihallinnan ohjelmistoja, käyttöönottoja ja asiakastukea sekä projektihenkilöstöä erilaisiin projekteihin. Teemme yhteistyötä johtavien yksityisten ja julkisten organisaatioiden kanssa. Tehtävänämme on varmistaa projektien onnistunut suunnittelu ja toteutus.

Keto_software
Keto Software

Keto on käyttäjäystävällinen innovaatiojohtamisen ohjelmisto, joka auttaa yritystäsi nostamaan innovaatiotoiminnan tuottoa.

Lionbridge_logo
Lionbridge Oy

Lionbridge on maailman suurin lokalisointialan yritys. Meiltä saat alan parhaat käännös- ja lokalisointipalvelut sekä tarpeisiin sopivat ratkaisut monikieliseen markkinointiin.

Microsoft
Microsoft

Microsoft Project & Portfolio Managementin (PPM) avulla saat projektit nopeasti alkuun ja voit toteuttaa projektit vaivattomasti. Valmiit mallit, tutut ajoitustyökalut ja eri laitteilla tapahtuva käyttö auttavat projektipäälliköitä ja ryhmiä parantamaan tuottavuutta. Optimoi projektisalkkusi ja saavuta tavoitteesi PPM -ratkaisulla.

Pasaati_logo
Pasaati Oy

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

PTOPlogo
Project-TOP Solutions Oy

Me ProjectTOPilla olemme tiimi ihmisiä, jotka ovat kyllästyneet huonoihin ICT-johtamisen työkaluihin.

Qentinel
Qentinel

Qentinel tekee työtä yritysten kanssa, joille laatu on etumatkaa. Sinulla on liiketoimintaviisaus ja -luovuus. Me tuotamme tarkkaa tietoa laadusta alan parhailla menetelmillä. Luomme etumatkan yhdessä.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Sitowise Oy

Sitowise on 1200 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä.

SOLU_logo
Solu Digital Oy

Solu Digital tarjoaa tiedon hallinta- ja analysointimalleja tämän päivän organisaatioihin. Tuotamme asiakkaille ratkaisuja Microsoft-teknologioilla (SharePoint, Project, SQL ja .NET) ja olemme Microsoftin kultakumppani.

SPI_logo
Suomen Projekti-instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti on kansainvälinen projektitoiminnan kehittäjä.