handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Palveluntarjoajat

Rajauksella löytyi 16 palveluntarjoajaa

Aalto_PRO
Aalto PRO - Aalto University Professional Development

Aalto PRO on asiantuntijoille ja yrityksille, joille menetelmien päivittäminen ja uusimman tiedon omaksuminen ovat välttämättömiä. Tarjoamme koulutusta etumatkaksi muuttuvassa maailmassa.

AEL
AEL

AEL on kumppanisi niin teknisten koulutuspalvelujen tarjoajana kuin yrityksen kehittämisessäkin.

Discoverit
DiscoverIT

DiscoverIT tarjoaa kestävään kehitykseen ja projektinhallintaan liittyviä palveluita

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Dovre Group Oyj

Dovre Group tarjoaa projektihallinnan neuvontapalveluita, projektihallinnan ohjelmistoja, käyttöönottoja ja asiakastukea sekä projektihenkilöstöä erilaisiin projekteihin. Teemme yhteistyötä johtavien yksityisten ja julkisten organisaatioiden kanssa. Tehtävänämme on varmistaa projektien onnistunut suunnittelu ja toteutus.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Fast Projects

The Only Project Management Company in the World Helping You to Shorten Projects / Shorten Time to Market

IIL_FINLAND
IIL - International Institute of Learning

IIL on johtava yritys maailmassa koulutuksen, konsultoinnin, valmennuksen sekä asiakkailemme räätälöityjen oppimisratkaisujen ja -palvelujen tuottajana. IIL:n ydinosaamisalueisiin kuuluvat projekti- ja ohjelmajohtaminen, projektisalkkuhallinta, Business Analysis, Microsoft® Project ja Project Server, Lean Six Sigma, PRINCE2®, ITIL®, johtajuus- ja vuorovaikutustaidot, yritysvastuu sekä kestävä kehitys.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Kumura Oy

Autamme asiakkaitamme onnistumaan projekteissa ja projektitoiminnassa - Koska projektien kuuluu onnistua. Tarjoamme projektipäällikkö-palvelua ICT-projekteihin. Toimimme myös asiakkaidemme kumppanina projektitoiminnan ja projektiosaamisen kehittämisessä.

KyttecLogo
Kyttec Oy

Kyttec Oy tarjoaa asiakkailleen suunnittelun, tuotekehityksen ja projektinjohtamisen asiantuntijapalveluja.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutissa opiskelet joustavasti oman työsi ohessa. Lupaamme, että koulutus muuttaa tunnistettavasti - niin siihen osallistuvaa opiskelijaa kuin hänen työyhteisöäänkin.

Pasaati_logo
Pasaati Oy

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

logo_semat
Semat Oy / Semat Group

Tarjoamme pitkän linjan projektipäälliköitä ja -johtajia vetämään asiakkaidemme projekteja. Meillä on myös laaja kokemus erilaisista toiminnan kehittämishankkeista ja niihin liittyvistä käyttöönottokoulutuksista ja sparrauksista. Tehostamme projektitoimintaasi, rakennamme uusia toimintatapoja ja parannamme henkilöstösi osaamista.

Sovelto_logo
Sovelto Oyj

Tuotamme ratkaisevaa osaamista ja oppimisen iloa tieto- ja viestintätekniikan soveltamiseksi! Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Haluamme osaltamme auttaa tällä vuosikymmenellä miljoonaa ihmistä kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä.

SPI_logo
Suomen Projekti-instituutti Oy

Suomen Projekti-Instituutti on kansainvälinen projektitoiminnan kehittäjä.

TaVe
Talent Vectia

Talent Vectia on kasvun tekijä. Rakennamme uutta ansaintaa, kiihdytämme kasvua ja digitalisoimme liiketoimintoja. Asiakkaitamme yhdistää halu kasvaa ja tehdä tulosta - ei halu välttää riskejä.

tieturi
Tieturi

Tieturi tarjoaa yhdestä paikasta kaikki projektityöhön, ohjelmistokehitykseen, infrastruktuuriin ja tiedonhallintaan sekä digitaaliseen toimistotyöskentelyyn liittyvät koulutukset - ketteryyttä (agile & scrum) aiheina unohtamatta. Pitkä kokemuksemme tuo paitsi varmuuden osaamisesta myös näkemyksen, joka kantaa tulevaisuudessa. Tarjoamme ratkaisuja. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä. Koulutuksissamme vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa.

Wakaru
Wakaru

Wakaru on akkreditoitu ITIL®, PRINCE2®, COBiT®, Togaf® -koulutusorganisaatio ja käyttää koulutuksissaan vain akkreditoituja kouluttajia ja koulutusmateriaaleja