handshake-1205055

Palveluntarjoajat-hakemisto

Palveluntarjoajat-hakemistossa esittäytyvät projektitoimintaan liittyviä palveluja ja tuotteita toimittavat yritykset ja organisaatiot. Projektialan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeää, että alan toimijat löytyvät kattavasti ja keskitetysti yhdestä osoitteesta. Projektiyhdistykseltä kysellään useasti alan tuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ohjaamme palvelujen kyselijät Palveluntarjoajat-hakemistoon. 

Varmista paikkasi Palveluntarjoajat-hakemistossa

Projektiyhdistyksen jäsenille ilmoittaminen sisältyy jäsenhintaan, muille hinta on 1000 € + alv /kalenterivuosi. Ilmoita organisaatiosi tiedot oheisella lomakkeella.
Lisätietoja: info@pry.fi
Palveluntarjoajat

Rajauksella löytyi 8 palveluntarjoajaa

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Dovre Group Oyj

Dovre Group tarjoaa projektihallinnan neuvontapalveluita, projektihallinnan ohjelmistoja, käyttöönottoja ja asiakastukea sekä projektihenkilöstöä erilaisiin projekteihin. Teemme yhteistyötä johtavien yksityisten ja julkisten organisaatioiden kanssa. Tehtävänämme on varmistaa projektien onnistunut suunnittelu ja toteutus.

EXPERICON_LOGO
Expericon Oy

Expericon toimittaa projektiisi osaavat ICT-ammattilaiset, liikkeenjohdon konsultit ja vuokrajohtajat.

fujitsulogo
Fujitsu Finland Oy

Fujitsu on Suomen johtava tietotekniikan palvelutalo,joka haluaa tukea yritysten, organisaatioiden ja yhteiskunnan toimintaa, jotta ne hyödyntäisivät tietotekniikkaa kestävästi ja tuloksellisesti. Tarjoamme tätä varten laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Huolehdimme asiakkaidemme tieto- ja viestintätekniikasta sekä sovellusten tukipalveluista, toiminnasta ja kehittämisestä.

<b>Organisaation logo (lataa organisaation logo jpg-muodossa)</b> (Lomakkeesta)
Kumura Oy

Autamme asiakkaitamme onnistumaan projekteissa ja projektitoiminnassa - Koska projektien kuuluu onnistua. Tarjoamme projektipäällikkö-palvelua ICT-projekteihin. Toimimme myös asiakkaidemme kumppanina projektitoiminnan ja projektiosaamisen kehittämisessä.

KyttecLogo
Kyttec Oy

Kyttec Oy tarjoaa asiakkailleen suunnittelun, tuotekehityksen ja projektinjohtamisen asiantuntijapalveluja.

Pasaati_logo
Pasaati Oy

Pasaati Oy on 2006 perustettu projektitoiminnan ja projektijohtamisen asiantuntijatalo. Kaikki projektit - sekä suuret että pienet - ovat meille ja asiakkaillemme merkityksellisiä. Toteutuksemme kattaa sekä paikalliset, valtakunnalliset että kansainväliset projektit. Olemme asiakkaillemme jatkuvaa lisäarvoa tuottava ensisijainen kumppani.

logo_semat
Semat Oy / Semat Group

Tarjoamme pitkän linjan projektipäälliköitä ja -johtajia vetämään asiakkaidemme projekteja. Meillä on myös laaja kokemus erilaisista toiminnan kehittämishankkeista ja niihin liittyvistä käyttöönottokoulutuksista ja sparrauksista. Tehostamme projektitoimintaasi, rakennamme uusia toimintatapoja ja parannamme henkilöstösi osaamista.

Wakaru
Wakaru

Wakaru on akkreditoitu ITIL®, PRINCE2®, COBiT®, Togaf® -koulutusorganisaatio ja käyttää koulutuksissaan vain akkreditoituja kouluttajia ja koulutusmateriaaleja