pieces-of-the-puzzle-592778

Projektiyhdistys ry

Pry_logo_14

Projektiosaaminen parantaa kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla. Projektiyhdistys vie suomalaisten osaamista kohti maailman huippua. 4000 jäsenen ja yli 200 jäsenorganisaation verkosto tarjoaa projektivirtuooseja, kokeneita konkareita, vertaistukea ja vaikuttavia guruja, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia, pähkäillä pulmia ja testata ideoita. Yhdistyksen kautta pääset sertifioimaan oman maailmanluokan projektiosaamisesi.


Parannamme yhdessä projektiosaamista

Projektiyhdistyksen jäsenenä olet kansallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden verkostossa nostamassa projektitoiminnan ja sen johtamisen tasoa, tuloksellisuutta
Timo Saros Projektiyhdistys
Tulkaa mukaan kaikki muutkin projektintekijät kuin me insinöörit! -Timo Saros-
 ja arvostusta.

Yhdistyksen jäsenenä pääset kuulemaan muiden ammattilaisten kokemuksia ja opit suunnittelemaan, johtamaan ja toteuttamaan omat projektisi tuloksellisemmin. Projektialan ammattilaisten verkostossa ja kansainvälisessä ympäristössä on tarjolla tietoa ja parhaita käytäntöjä, se on hyvä yhdessä oppimisen ja kehittymisen foorumi.

Projektiyhdistys ry on perustettu vuonna 1978. Toimintaamme organisoivat hallitus, erilaiset työryhmät sekä toimisto Eteläranta 10, Helsingissä.


Miksi projektit ovat intohimomme?

Projektointi on tehokkain tapa johtaa ja toteuttaa organisaatioiden strategisia, taktisia ja operatiivisia tavoitteita. Projektikulttuuri syntyy toimijoiden yhteisestä osaamisesta ja ymmärtämyksestä. Muuttuvassa maailmassa projektitaitoja on jatkuvasti päivitettävä ja kehitettävä määrätietoisesti. 

Me suomalaiset menestymme globaaleilla markkinoilla tehostamalla tuotantoa ja nostamalla jalostusarvoa, siirtymällä teollisista massatuotteista palveluita sisältäviin projektitoimituksiin. Projektiosaaminen on vientivaltti.

Me järjestämme tilaisuuksia jakaaksemme ideoita ja näkemyksiä. Erityisosaamisen SIG-ryhmät (Special Interest Groupit) puolestaan syventävät tietoja ja taitoja. 

Sinunkin ideoillesi, näkemyksillesi ja erityisosaamisellesi on kysyntää - Liity jäseneksi!


Toimimme kansainvälisesti

IPMA_logoProjektiyhdistyksen kautta olet automaattisesti projektialan kansainvälisen kattojärjestön IPMAn (International Project Management Association) jäsen ja voit hyödyntää sen jäsenedut sekä verkostot. IPMAlla on jäsenyhdistyksiä 66 maassa ja niissä on yhteensä yli 150 000 jäsentä. Meillä on yksinoikeus Suomessa toteuttaa IPMAn projektiosaamisen sertifiointeja.  Tutustu IPMAan ja sen toimintaan.