meloja

Missio, visio ja strategia

Olemme perustaneet Projektiyhdistyksen kohottaaksemme projektitoiminnan ja -johtamisen tasoa, tuloksellisuutta ja arvostusta. Haluamme yhdessä kehittää omaa ammattiaitoamme ja sitä kautta antaa panoksemme yhteiskunnan hyvinvointiin ja maailmanlaajuisen kestävän kehityksen toteutukseen. 
Toimintamme arvopohjan rakentavat avoimuus, puolueettomuus, ammattimaisuus ja jatkuva kehittyminenStrategiamme 

Yhdistyksemme tähtää toiminnallaan siihen, että vuonna 2021 projektiammattilaiset on tunnustettu ja arvostettu ammattikunta, joiden osaaminen takaa projektien onnistumisen. Samalla olemme Suomen johtava projektialan yhdistys.

Jotta tämä visiomme toteutuisi, olemme antaneet strategiset lupaukset jäsenille, sidosryhmille ja yhdistyksen aktiivisille toimijoille. Me lupaamme tukea toistemme osaamista ja ammatillista kasvua. Me seuraamme aikaa ja tuotamme uutta tietoa toisillemme. Me kehitämme toimintaamme yhdessä.

Yhteistyökumppanimme saavat kokea, että molemmat osapuolet hyötyvät. Tarjoamme heille tuotteistettuja palveluja. 

Me lupaamme, että yhdistys on aktiivitoimijoille innostava ja palkitseva yhteisö ja näköalapaikka, jossa on mahdollisuus vaikuttaa. 

Strateginen tiekarttamme toimenpiteineen on päivitetty vuosille 2019-2021.  
>> Tutustu Projektiyhdistyksen strategiaan vuosille 2019-2021

PRY strategia 2019 - 2021


Toimintasuunnitelma 2019

Vuoden 2019 teemana on uudistuminen

Säännöt

Yhdistyksemme säännöt uudistettiin vuonna 2015 ja ylimääräinen vuosikokous vahvisti ne 31.1.2016. Uudistuksella saatiin säännöt vastamaan nykyistä toimintaa ja toimintaympäristössä vuosien aikaan tapahtunutta muutosta. Säännöt on päivitetty 1.6.2018.

>> Tutustu Projektiyhdistyksen sääntöihin