meloja

Missio, visio ja strategia

Olemme perustaneet Projektiyhdistyksen kohottaaksemme projektitoiminnan ja -johtamisen tasoa, tuloksellisuutta ja arvostusta. Haluamme yhdessä kehittää omaa ammattiaitoamme ja sitä kautta antaa panoksemme yhteiskunnan hyvinvointiin ja maailmanlaajuisen kestävän kehityksen toteutukseen. 
Toimintamme arvopohjan rakentavat avoimuus, puolueettomuus, ammattimaisuus ja jatkuva kehittyminenStrategiamme 

Yhdistyksemme tähtää toiminnallaan siihen, että vuonna 2018 projektiammattilaiset on tunnustettu ja arvostettu ammattikunta, joiden osaaminen takaa projektien onnistumisen. Samalla olemme Suomen johtava projektialan yhdistys.

Jotta tämä visiomme toteutuisi, olemme antaneet strategiset lupaukset jäsenille, sidosryhmille ja yhdistyksen aktiivisille toimijoille. Me lupaamme tukea toistemme osaamista ja ammatillista kasvua. Me seuraamme aikaa ja tuotamme uutta tietoa toisillemme. Me kehitämme toimintaamme yhdessä.

Yhteistyökumppanimme saavat kokea, että molemmat osapuolet hyötyvät. Tarjoamme heille tuotteistettuja palveluja. 

Me lupaamme, että yhdistys on aktiivitoimijoille innostava ja palkitseva yhteisö ja näköalapaikka, jossa on mahdollisuus vaikuttaa. 

Strateginen tiekarttamme toimenpiteineen on päivitetty vuosille 2016-2018.  
>> Tutustu Projektiyhdistyksen strategiaan vuosille 2016-2018

PRY strategiapäivitys vuosille 2016_2018


Toimintasuunnitelma 2017

Vuoden 2017 konkreettisia tavoitteita ovat mm. jäsenpalvelujen ja viestinnän edelleen kehittäminen sekä nuoriin projektiammattilaisiin panostaminen.

Säännöt

Yhdistyksemme säännöt uudistettiin vuonna 2015 ja ylimääräinen vuosikokous vahvisti ne 31.1.2016. Uudistuksella saatiin säännöt vastamaan nykyistä toimintaa ja toimintaympäristössä vuosien aikaan tapahtunutta muutosta. 

>> Tutustu Projektiyhdistyksen sääntöihin