Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

1.11.2016 11.51

Annukka Tarvainen Vuoden Nuori Projektipäällikkö 2016

Project Manager Annukka Tarvainen Neste Jacobs Oy:sta valittiin kovatasoisessa ja tiukassa kilpailussa voittajaksi Vuoden Nuori Projektipäällikkö kilpailussa.

Annukka Tarvainen Vuoden Nuori Projektipäällikkö 2016

Project Manager Annukka Tarvainen Neste Jacobs Oy:sta valittiin kovatasoisessa ja tiukassa kilpailussa voittajaksi Vuoden Nuori Projektipäällikkö kilpailussa. Tuomaristo oli yksimielinen siitä, että Annukalla on edellytykset johtaa laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia. Hänellä erittäin vakuuttava ja selkeä viestintä. Lisäksi Annukalla on aktiivinen ja ennakoiva projektihallinan lähestymistapa.

Kunniamaininnan finaalissa saivat Anne Sankari LähiTapiola Palvelut Oy:sta ja Sami Raatikainen Laurea-ammattikorkeakoulusta. 

Vuoden nuori projektipäällikkö kilpailu on toteutettu jo useampana vuonna. Kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta. Tänä vuonna hakemuksia tuli runsaasti ja haastattelujen perusteella finaaliin pääsi kolme kandidaattia. Finalisteille suoritettiin kattava Integro Oy:n Peili™-johtajuusarvion, jonka taustalla ovat IPMA:n määrittelemät projektijohtamisen käyttäytymispätevyydet. 
Tänä vuonna tuomaristoon kuuluivat Teppo Valkama (Tieto Oyj), Taina Rämö-Korpinen (Integro Finland Oy), Jori Kosonen (Talent Vectia), Maarit Meskanen (Projektiyhdistyksen hallituksen jäsen). 


Palaa otsikoihin