Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

Elina Glad on Vuoden nuori projektipäällikkö 2017

Projektipäällikkö Elina Glad Lindorff Oy:stä valittiin kovatasoisessa ja tasaisessa kilpailussa voittajaksi Vuoden Nuori Projektipäällikkö 2017 kilpailussa.

ElinaTuomaristo perusteli valintaansa sillä, että Elina sai laajalti tunteita nostattavan projektin tavoitteiden mukaisesti aikataulussa maaliin. Hän toteutti vaativan organisaation muutosprojektin, joka meni lähelle yksilöitä ja josta jokaisella oli mielipide. Elinalla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hänellä on selkeä, avoin ja ymmärrettävä viestintä ja hän tunnistaa erilaiset viestintätarpeet. Elinalla on herkkyyttä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja kyky muuntaa johtamistyyliä tilanteiden vaatimusten mukaisesti. Projektin päätyttyä luottamus ja kunnioitus Elinan johtajuuteen oli muiden arvioiden mukaisesti erinomainen.

Kunniamaininnan finaalissa saivat Krista Jaatinen Helen Oy:sta, Jon von Weymarn Cerion Solutions Oy:sta ja Topias Huovinen Telia Company Finland Oy:sta. 

Vuoden nuori projektipäällikkö kilpailu on toteutettu jo useampana vuonna. Kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta. Tänä vuonna hakemuksia tuli runsaasti ja haastattelujen perusteella finaaliin pääsi neljä kandidaattia. Finalisteille suoritettiin kattava Integro Oy:n Peili™-johtajuusarvion, jonka taustalla ovat IPMA:n määrittelemät projektijohtamisen käyttäytymispätevyydet. 
Tänä vuonna tuomaristoon kuuluivat Teppo Valkama (Tieto Oyj), Taina Rämö-Korpinen (Integro Finland Oy), Jori Kosonen (Talent Vectia), Maarit Meskanen (Projektiyhdistyksen hallituksen jäsen). 
 

Palaa otsikoihin