Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

2.11.2018 9.30

Janne Uoti on Vuoden nuori projektipäällikkö 2018

Janne Uoti kruunattiin tasaisen kisan jälkeen voittajaksi Projektipäivillä 30.10.2018.

Janne Uoti toimi theFIRMAssa projektipäällikkönä projektissa, jossa asiakkaalle valmistettiin iOS- ja Android-alustalla toimiva mobiiliapplikaatio, jolla voi käynnistää veneen lämmityksen. Tuote oli ensimmäinen theFIRMAssa tehty mobiiliapplikaatio.

npp_finalistitKilpailuun haettiin mukaan kuvailemalla johtamaansa projektia. Neljälle finalistille annettiin tehtäväksi tehdä itsestään video ja lisäksi he saivat tehdä Integro Oy:n Peili johtajuusarvion. Finaali haastattelu järjestettiin 30.10. Projektipäivien yhteydessä.

Tuomariston mielestä Janne johtaa esimerkillä, hän on hyvin innovatiivinen ja kunnianhimoinen. Muut finalistit olivat Sanna Lepistö (Sitowise Oy), Taru Hanski (Sitowise Oy) ja Jesse Santtila (Fennovoima Oy)


Palaa otsikoihin