Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

13.10.2017 9.02

Kouluttaudu projektijohtamisen rautaiseksi ammattilaiseksi työn ohessa

Johtamisen erikoisammattitutkinto - projektien johtaminen on Markkinointi-instituutin, Projektiyhdistyksen ja Sovelton yhteistyönä syntynyt koulutus, joka antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen projektijohtamisesta. Seuraava koulutus alkaa helmikuussa 2018.

Uutinen_kuvaTyön ohessa tapahtuva opiskelu on vahvasti osallistavaa, työpajatyyppistä ja omiin caseihin perustuvaa oppimista, jota inspiroi yhteisöllinen, digitaalinen oppimisympäristö.

Projektijohtajille, -päälliköille ja muille projekteja vetäville suunnattu koulutus auttaa onnistumaan projektijohtamisen arjessa ja antaa uusimmat opit mm. seuraavista aiheista:
• henkilökohtainen johtajuus
• ihmisten johtaminen
• strategialähtöinen projektijohtaminen
• ketterä projektihallinta
• vaikuttava viestintä

Edellinen ryhmä täyttyi nopeasti – varaa paikkasi helmikuussa 2018 alkavaan koulutukseen jo nyt! 
Lisätietoja

Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, on työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto. Jokaiselle tutkinnon suorittajalle rakennetaan yksilöllinen, omia ja organisaatiosi tarpeita vastaava johtamisen kehittämisen oppimispolku.
 

Palaa otsikoihin