Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

25.1.2018 9.39

Projektiyhdistyksen juhlaillallinen

24.1.2018 vietettiin Projektiyhdistyksen 40-v synttäreitä Ravintola Palacessa.

Merkkipäivää oli saapunut juhlimaan melkein 100 projektiammattilaista. Tunnelma oli leppoisa ja illan aikana sai vaihtaa kuulumisia sekä vanhojen että uusien tuttujen kanssa. Hyvän seuran lisäksi vieraat saivat nauttia huippukokki Hans Välimäen loihtimasta herkullisesta menusta. Hans kävi tarinoimassa vieraille menun taustasta ja Palacen historiasta. Hummeripojat kävivät naurattamassa yleisöä lauluilla onnistuneista ja vähemmän onnistuneista projekteista. Duo Serenata soitti mukavan meneviä kappaleita 40 vuoden ajalta. Kunniajäsen Risto Pelin kertoi omia muistoja PRYn 40 vuoden taipaleelta. Tästä on hyvä jatkaa matkaa yhdessä ja seuraavaksi Projektiyhdistys suuntaakin askelmerkit tulevaisuuteen ja käynnistää juhlavuoden Road Shown Turussa 16.3.2018


Palaa otsikoihin