Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

16.11.2017 14.47

Tampereen PM Clubilla kapulanvaihto

Tampereen PM Clubin kokoontuminen tiistai-iltapäivänä 14.11. oli täynnä laatua. PM Clubin aiheena oli Laadunhallinta ja-mittaaminen, josta Justin Groupin Pekka Järveläinen piti mielenkiintoisen ja innostavan workshopin.

Tampereen PM Clubin toiminnassa saavutettiin tiistaina virstanpylväs.

PM Clubia sen alkuajoista asti ansiokkaasti koordinoinut Päivi Kähönen Anttila luovutti klubi-kenraalin viestikapulan edelleen Milla Lindroosille. Milla on rakennusalan projektiammattilainen ja oman suunnittelu ja konsultointitoimiston, Suunnitelemo Oy:n, vetäjä.

Milla ja Päivi_pieni
Milla ja Päivi

Seuratkaa sähköpostia ja muita kanavia ja tulkaa seuraavaan Tampereen PM Clubin tapahtumaan tutustumaan tarkemmin Millaan ja auttamaan häntä suunnittelemaan ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä PM Clubille jatkossakin.

Kevyen pintaraapaisun verran löydätte tietoa myös netistä: Suunnittelemo ja https://www.linkedin.com/in/milla-lindroos-8b12a797/ 

Päiville suuret kiitokset PRY:n ja koko PM Clubin puolesta erinomaisen hyvin koordinoidusta PM Clubin toiminnasta! Toivottavasti näemme sinut jatkossakin mukana tapahtumissa?!


Palaa otsikoihin