Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

17.8.2016 13.51

Tule mukaan vaikuttamaan Projektiyhdistyksen tulevaisuuteen

Tänä vuonna Projektiyhdistyksen syyskokouksessa 23.11.2016 valitaan uusi puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Tänä vuonna Projektiyhdistyksen syyskokouksessa 23.11.2016 valitaan uusi puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. 

Vaalivaliokunnan toiminta on määritetty nykyisissä säännöissä. Tänä vuonna vaalivaliokunnan puheenjohtajaksi on lupautunut kunniajäsen Veikko Välilä, joka on toiminut Projektiyhdistyksen hallituksessa 18 vuotta, ja puolet siitä ajasta puheenjohtajana. 

Pyydämme kaikkia puheenjohtajan tai hallituksen jäsenen paikasta kiinnostuneita Projektiyhdistyksen jäseniä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksensa tehtävään 30.9.2016 mennessä. Hakemukset lähetetään vaalivaliokunnan puheenjohtajalle Veikko Välilälle osoitteeseen veikko.valila@gmail.com

Vaalivaliokunta 
Vaalivaliokunta koostuu kolmesta kunniajäsenestä, joista yksi toimii puheenjohtajana. 
Vaalivaliokunnan tehtävänä on mm: 

  • koota ehdokastiedot 
  • haastatella ehdokkaat 
  • arvioida heidän kyvykkyyttään ja kokemustaan tehtävään 
  • laatia ehdotus hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi erovuoroisten tilalle. 
Ehdokkaiden esittely ja äänestäminen 
Julkaisemme kaikkien puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten tehtävää hakeneiden ehdokkaiden hakemukset jäsenille syyskokouskutsun yhteydessä. Syyskokouskutsu lähetetään jäsenille sääntöjen mukaisesti viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta. 

Syyskokouksessa vaalivaliokunta esittelee: 
  • kaikki ehdokkaat 
  • oman esityksensä valittavista henkilöistä. 
Vaalivaliokunnan esitys ei sido kokousta eikä sen päätöksiä. Syyskokouksessa saavat äänestää yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kaikki äänivaltaiset yhdistyksen jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet kokouskutsun mukaisesti kokoukseen. 

Lisätietoja 
Lisätietoja hallitustyöskentelystä, vaalivaliokunnasta ja ehdokasasettelusta Veikko Välilältä: veikko.valila@gmail.com tai 040 514 0666.


Palaa otsikoihin