Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

9.8.2017 11.01

Tule mukaan vaikuttamaan Projektiyhdistyksen tulevaisuuteen

Tänä vuonna Projektiyhdistyksen syyskokouksessa 22.11.2017 valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuoroisia hallituksen jäseniä ovat Topi Caselius, Vesa Ilama, Maarit Meskanen ja Niina Nieminen.

Vaalivaliokunnan toiminta on määritetty nykyisissä säännöissä. Syyskokouksessa 2016 valittiin vaalivaliokunnan puheenjohtajaksi Tuomo Koskenvaara ja jäseniksi kunniajäsenet Veikko Välilä ja Juhani Silvasti. Tuomo Koskenvaara, on toiminut Projektiyhdistyksen sertifiointitehtävissä vuodesta 2006 ja vuodesta 2014 sertifiointitoiminnan vastaavana sekä edustanut toimintaa Projektiyhdistyksen hallituksessa. 

Pyydämme kaikkia puheenjohtajan tai hallituksen jäsenen paikasta kiinnostuneita
Projektiyhdistyksen jäseniä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksensa tehtävään
30.9.2017 mennessä. Hakemukset tulee lähettää vaalivaliokunnan puheenjohtajalle Tuomo Koskenvaaralle osoitteeseen tuomo.koskenvaara@projektiyhdistys.fi.

Vaalivaliokunnan tehtävät:
  • koota ehdokastiedot
  • haastatella ehdokkaat
  • arvioida heidän kyvykkyyttään ja kokemustaan tehtävään
  • laatia ehdotus hallituksen puheenjohtajaksi ja jäseniksi erovuoroisten tilalle.

Ehdokkaiden esittely ja äänestäminen
Julkaisemme kaikkien puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten tehtävää hakeneiden ehdokkaiden hakemukset jäsenille syyskokouskutsun yhteydessä. Syyskokouskutsu lähetetään jäsenille sääntöjen mukaisesti viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta.

Syyskokouksessa vaalivaliokunta esittelee:
  • kaikki ehdokkaat
  • oman esityksensä valittavista henkilöistä.
Vaalivaliokunnan esitys ei kuitenkaan sido kokousta eikä sen päätöksiä. Syyskokouksessa saavat äänestää yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kaikki äänivaltaiset yhdistyksen jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet kokouskutsun mukaisesti kokoukseen.

Lisätietoja
Lisätietoja hallitustyöskentelystä, vaalivaliokunnasta ja ehdokasasettelusta Tuomo Koskenvaaralta: tuomo.koskenvaara@projektiyhdistys.fi tai 040 548 6424.Palaa otsikoihin