Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

3.11.2016 13.35

Vuonna 2016 ansiokkaasti sertifioituneet

Projektiyhdistys ry palkitsi vuonna 2016 ansiokkaasti sertifioituneita Projektipäivillä 2.11.2016. Onnea Arja, Tero, Risto ja Emma!

Projektiyhdistys ry palkitsi vuonna 2016 ansiokkaasti sertifioituneita Projektipäivillä 2.11.2016. Onnea Arja, Tero, Risto ja Emma! 

Palkitut ovat: 

ARJA RÄIKKÖNEN 
IPMA Level A 
Sertifioitu Projektitoiminnan johtaja 
Tietokarhu Oy 

Arjalla on ammattimainen ote ja osaamistaso toimitussalkun hallintaan. Hän on salkunhallinnan lisäksi ollut aktiivinen ja tuloksekas projektitoiminnan kehittämisessä. Arvioitsijat totesivat myös, että Arja on jakanut omaa osaamistaan koulutuksissa, joilla on ollut hyvä vaikuttavuus yrityksen tunnuslukuihin. 

TERO SARIO 
IPMA Level B 
Sertifioitu Projektinjohtaja 
Neste Jacobs Oy 

Arvioitsijat totesivat, että Tero on hyvän asenteen omaava, kokenut ja pätevä projektinjohtaja. Hän on määrätietoisesti edistänyt omaa osaamistaan ja kokemustaan. Hänellä on vahvaa kokemusta projektinjohtamisesta sekä Suomesta, että ulkomailla 

RISTO SILVOLA 
IPMA Level C 
Sertifioitu Projektipäällikkö 
Siemens Oy 

Ristolla on erinomainen asenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Arvioitsijat kiinnittivät erityisesti huomiota Riston laajaan ja monipuoliseen tietämykseen sekä kiinnostukseen ja haluun oppia lisää. 

EMMA ILKKA 
IPMA Level D 
Sertifioitu Projektiosaaja 

Arvioitsijoiden mielestä Emmalla oli tasainen suoritus ja erittäin hyvä osaaminen kaikilla pätevyysalueilla. 

Palaa otsikoihin