Uutiset

Projektimaailmassa tapahtuu kaiken aikaa. Kokoonnutaan konferensseihin, julkaistaan tutkimuksia, järjestetään kilpailuja, jaetaan tunnustuksia, kehitetään järjestelmiä ja työkaluja. Syntyy uutisia. Seuraamalla uutistarjontaa pysyt kärryillä, missä mennään. 

Entä mitä uutta ja kiinnostavaa sinä olet kohdannut omissa ympyröissäsi? Vinkkaa siitä meille muillekin. Syntyy uutinen!

Uutiset

7.11.2017 10.23

Vuonna 2017 ansiokkaasti sertifioituneet

Projektiyhdistys ry palkitsi vuonna 2017 ansiokkaasti sertifioituneita Projektipäivillä 1.11.2017. Onnea Virpi, Petri, Varpu ja Iris!

sertifioituneet2017
Palkitut ovat: 

VIRPI PIKKARAINEN 
IPMA Level A 
Sertifioitu Projektitoiminnan johtaja 
Vero 

Virpillä on hyvä kokemus salkunhaltijana ja ohjelmajohtajana toimimisesta sekä toimittajan että ostavan organisaation puolella. Hänellä on vahva rooli organisaation projektikulttuurin luomisessa ja kehittämisessä. Hän näyttää omalla esimerkillään hyvää mallia organisaatiossa suunnitelmallisena ja järjestelmällisenä henkilönä. Hän on kiinnostunut itsensä jatkuvasta kehittämisestä ja on tuottelias ja aikaansaava

PETRI PARVIAINEN 
IPMA Level B 
Sertifioitu Projektinjohtaja 
Oy L.M. Ericsson Ab 

Petrillä oli selkeä ja kattava hakemus sekä projektinjohtoraportti. Hän oli avoin ja rakentava haastattelussa ja hänellä on hyvä projektihallinnan osaaminen. Lisäksi hänellä oli kiitettävä projektinjohdollinen onnistuminen referenssiprojektissa sekä positiivinen asenne ja hän osallistuu projektitoiminnan kehittämiseen yhtiössä.

VARPU NÄSILÄ 
IPMA Level C 
Sertifioitu Projektipäällikkö 
Fortum Waste Solution Oy 

Varpulla on erinomaiset tiedot ja vahva näyttö projektinjohtamistaidoista ja asiantuntijatuntijaresurssien henkilöjohtamisesta isossa investointiprojektissa. Hänellä on rohkea asenne, johon yhdistyy halu oppia ja kasvaa monipuolisesti projektipäällikkönä.

IRIS YORKE 
IPMA Level D 
Sertifioitu Projektiosaaja 

Iriksellä on laajat tiedot projektinjohtamisessa ja erityisen huomioitavaa on tasaisen korkea tietotaso IPMAn kaikissa pätevyysalueissa. 

Palaa otsikoihin