Projektiyhdistys 40 vuotta - nyt juhlitaan!

Parhaassa iässä

Hänet synnytettiin samana vuonna, kun Leevi and the Leavings perustettiin ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, Tapio Räisänen voitti MM-kultaa Lahden suurmäessä, muistattehan. C-kaseteilla pyöri Jee, jee Jerry Cotton ja Abban Summer Night City, muistattehan. 

Hänellä oli kätilöinä joukko kaukokatseisia insinöörejä, ammattikuntansa helmiä. He aavistivat, mikä suuri tehtävä häntä odotti. Ja ensi vuonna Projektiyhdistys täyttääkin jo 40 vuotta! Tule mukaan saattelemaan hänet keski-iän kynnykselle.


Juhlavuoden Road Show

Projekti on muutosten ja kehityksen työkalu. Millaisia projekteja tehdään tulevaisuudessa? Miten projektinhallinta muuttuu uusien teknologioiden avulla? Korvaavatko tekoäly ja robotit lähivuosina myös projektipäällikön? Miltä näyttävät tulevien vuosien Leadership ja Management? 

Talouden kehitys näyttää Suomessakin vaihteeksi valoisammalta. Projekteja valmistuu ja uusia käynnistyy. Kunnianhimoisia visioita ja tulevaisuudensuunnitelmia tehdään.

Tulevaisuuden askelmerkit asetetaan nyt. Tekoäly, robotiikka, digitalisaatio, liikenteen ja merenkulun automaatio, sähköautot, lääketieteen läpimurrot, terveydenhuollon renessanssi, You name it, we got it! 

Näistä puhutaan Projektiyhdistyksen Road Show-kiertueella.

Tervetuloa mukaan!

roadshow_rajattu

PRY:n ”Klein Bus” pysähtyy seuraavilla paikkakunnilla

  • 16.3.2018 Turku
  • 20.4.2018 Jyväskylä
  • 21.9.2018 Tampere, Sokos Hotel Torni

PRY juhlalogo 40-01


Juhlavuoden tapahtumat


Projektitoiminta -lehti 1/2018


KansiTämä Projektitoiminta -lehden juhlanumero on koostettu yhdistyksen 40-vuotisen taipaleen jäsenlehdistä ja -tiedotteista. Juhlanumero ei pyri olemaan historiikki vaan julkaisuun valittiin artikkelit, jotka kuvaavat yhdistyksen eri vaiheita tai kun jokin merkittävä asia mainitaan ensimmäisen kerran lehdessä.

PRY_Header_KUMPPANIT

Juhlaillallinen 24.1.2018 


DSC07341
24.1.2018 vietettiin Projektiyhdistyksen 40-v synttäreitä Ravintola Palacessa. Merkkipäivää oli saapunut juhlimaan melkein 100 projektiammattilaista. Tunnelma oli leppoisa ja illan aikana sai vaihtaa kuulumisia sekä vanhojen että uusien tuttujen kanssa. Hyvän seuran lisäksi vieraat saivat nauttia huippukokki Hans Välimäen loihtimasta herkullisesta menusta. Hans kävi tarinoimassa vieraille menun taustasta ja Palacen historiasta. Hummeripojat kävivät naurattamassa yleisöä lauluilla onnistuneista ja vähemmän onnistuneista projekteista. Duo Serenata soitti mukavan meneviä kappaleita 40 vuoden ajalta. Kunniajäsen Risto Pelin kertoi omia muistoja PRYn 40 vuoden taipaleelta. Tästä on hyvä jatkaa matkaa yhdessä ja seuraavaksi Projektiyhdistys suuntaakin askelmerkit tulevaisuuteen ja käynnistää juhlavuoden Road Shown Turussa 16.3.2018.
Katso kuvia tilaisuudesta

Projektitoiminta -lehti
Projektitoiminta-lehti esittelee projektialan ajankohtaisia asioita, näkemyksiä, uutisia ja tulevaisuuden näkymiä
Kansi
Projektiyhdistyksen uutiskirje
Saat tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi tilaamalla uutiskirjeemme.