Projektiyhdistys 40 vuotta - nyt juhlitaan!

Parhaassa iässä

Hänet synnytettiin samana vuonna, kun Leevi and the Leavings perustettiin ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, Tapio Räisänen voitti MM-kultaa Lahden suurmäessä, muistattehan. C-kaseteilla pyöri Jee, jee Jerry Cotton ja Abban Summer Night City, muistattehan. 

Hänellä oli kätilöinä joukko kaukokatseisia insinöörejä, ammattikuntansa helmiä. He aavistivat, mikä suuri tehtävä häntä odotti. Ja ensi vuonna Projektiyhdistys täyttääkin jo 40 vuotta! Tule mukaan saattelemaan hänet keski-iän kynnykselle.


Juhlavuonna tapahtuu


Tule mukaan juhlavuoden kumppaniksi

mediakortti_kuva
Nelikymppisiä juhlivan yhdistyksen kumppanina saat reippaasti näkyvyyttä ja pääset mukaan juhlahumuun. Koska lahjan valitseminen päivänsankarille on yleensä vaikeaa, olemme suunnitelleet kavereille, ystäville ja yhteistyökumppaneille erilaisia "onnittelupaketteja". Käy katsomassa vaihtoehdot mediakortista, löydät varmasti sinulle sopivan paketin saatella meidät keski-iän kynnykselle.
Juhlaillallinen 24.1.2018 klo 18-22


lasit
Tulethan kanssamme nauttimaan Palacen kuuluisan keittiön antimia vasta uudistetussa ravintolassa. Herkkujen lisäksi luvassa on hyvää seuraa, virkistävää ohjelmaa ja vain lyhyitä puheita. Ilmoittaudu mukaan!


Projektitoiminta -lehti
Projektitoiminta-lehti esittelee projektialan ajankohtaisia asioita, näkemyksiä, uutisia ja tulevaisuuden näkymiä
kansi
Projektiyhdistyksen uutiskirje
Saat tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi tilaamalla uutiskirjeemme.