Banneri_3400x624_vuoden nuori projektipaallikko

Vuoden Nuori Projektipäällikkö

Vuoden Nuori ProjektipaallikkoNuori Projektipäällikkö -kilpailu haastaa vuosittain nuoria projektipäälliköitä testaamaan projektiosaamisensa puolueettomassa ympäristössä. Kilpailun tarkoitus ei ole arvioida projektia vaan se keskittyy nimenomaan projektipäällikön kyvykkyyksiin projektien vetämisessä ja tiimien johtamisessa.

In english


Kenelle?

Kilpailu haastaa osallistujien osaamisen ja kyvykkyydet laidasta laitaan. Kolme finalistia pääsevät suorittamaan ilmaiseksi erittäin kattavan Integro Oy:n Peili™-johtajuusarvion, jonka taustalla ovat IPMA:n määrittelemät projektijohtamisen kompetenssit. 

Kisan viimeinen vaihe eli finaali pidetään Projektipäivillä 2018, missä finalistit pääsevät haastamaan itseään ja osaamistaan erittäin kokeneen ja kovatasoisen tuomariston haastattelussa. Kilpailun voittaja julkistetaan Projektipäivillä 30.10.2018.

Kilpailun tarkoitus on haastaa nuoria projektipäälliköitä kehittämään itseään ja osaamistaan urallaan sekä nostaa projektikyvykkyyksien tärkeyttä projektialan ammattilaisten keskuudessa sekä yrityselämässä.

Kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta. Arvioinnin perustana on Yksilön pätevyydet teos. 


Kilpailun vaiheet

1. Haku

Kilpailuun hakemista varten tarvitset CV:n ja referenssiprojektin, jossa olet ollut projektipäällikkönä ja joka on projekti elävästä elämästä (työhön, opiskeluun tai muuhun, esimerkiksi vapaaehtoistoimintaan, liittyvä). Hakuaika on 31.8.2018 saakka. Hae tästä 

2. Semifinaali

Hakijoiden joukosta valitaan 6 semifinalistia. Valinta perustuu hakijan rooliin referenssiprojektissa. Semifinalistit valitaan 15.9.2018 mennessä.
Semifinalistit tekevät videon annettujen ohjeiden mukaan. Myös semifinalistien esimiehet (tai referenssiprojektin omistajat) pääsevät kertomaan lisää semifinalisteista lyhyeen web-kyselyyn vastaamalla.

3. Finaali

Semifinalistien joukosta valitaan kolme finalistia. Valinta perustuu hakijan ensivaiheen hakemuksen lisäksi videoon ja web-lomakkeen avulla saatuihin lisätietoihin. Finalistit valitaan 30.9.2018 mennessä. Finalistit osallistuvat Peili™-johtajuusarvioon ennen finaalia.  Johtajuusarvioinnin tarkempi aikataulu ilmoitetaan finalisteille erikseen. Finalistit saavat liput Projektipäivät 2018 -tapahtumaan ja pääsevät nauttimaan sen annista. Finaalipäivänä 30.10.2019 finalisteille pidetään 30 minuutin haastattelu tuomariston toimesta. Voittaja julkaistaan Projektipäivillä 30.10.2018.
Kilpailuun osallistuville ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.
Hakuaika 1.4.-31.8.2018! HAE TÄSTÄ

Miksi kannattaa osallistua:

Vuoden Nuori Projektipaallikko
  • Voita 1 200 € stipendi valitsemaasi projektialan tapahtumaan tai koulutukseen
  • Finalistit pääsevät suorittamaan Peili™-johtajuusarvion
  • Hanki arvokas meriitti ansioluetteloosi
  • Voita lippu Projektipäiville 2018
  • Ansaitse mainetta ja kunniaa
  • Mittaa oma osaamisesi
  • Edistä uraasi


Yhteistyökumppani

peili-integro-logo_v2