Banneri_3400x624_vuoden nuori projektipaallikko

Vuoden Nuori Projektipäällikkö

Vuoden Nuori ProjektipaallikkoNuori Projektipäällikkö -kilpailu haastaa vuosittain nuoria projektipäälliköitä testaamaan projektiosaamisensa puolueettomassa ympäristössä. Kilpailun tarkoitus ei ole arvioida projektia vaan se keskittyy nimenomaan projektipäällikön kyvykkyyksiin projektien vetämisessä ja tiimien johtamisessa.

In english


Kenelle?

Kilpailu haastaa osallistujien osaamisen ja kyvykkyydet laidasta laitaan. Kolme finalistia pääsevät suorittamaan ilmaiseksi erittäin kattavan Integro Oy:n Peili™-johtajuusarvion, jonka taustalla ovat IPMA:n määrittelemät projektijohtamisen käyttäytymispätevyydet (IPMA Competence Baseline ICB 3.0 suomeksi Projektinjohdon pätevyys)

Kisan viimeinen vaihe eli finaali pidetään Projektipäivillä 2017, missä finalistit pääsevät haastamaan itseään ja osaamistaan erittäin kokeneen ja kovatasoisen tuomariston haastattelussa. Kilpailun voittaja julkistetaan Projektipäivillä 31.10.2017.

Kilpailun tarkoitus on haastaa nuoria projektipäälliköitä kehittämään itseään ja osaamistaan urallaan sekä nostaa projektikyvykkyyksien tärkeyttä projektialan ammattilaisten keskuudessa sekä yrityselämässä.

Kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta. Arvioinnin perustana on IPMA International Competence Baseline. 


Kilpailun vaiheet

1. Haku

Kilpailuun hakemista varten tarvitset CV:n ja referenssiprojektin, jossa olet ollut projektipäällikkönä ja joka on projekti elävästä elämästä (työhön, opiskeluun tai muuhun, esimerkiksi vapaaehtoistoimintaan, liittyvä). Hakuaika on 31.8.2017 saakka. Hae tästä!

2. Semifinaali

Hakijoiden joukosta valitaan 6 semifinalistia. Valinta perustuu hakijan rooliin referenssiprojektissa. Semifinalistit valitaan 15.9.2017 mennessä.
Semifinalistit vastaavat puhelinhaastattelussa esitettäviin lisäkysymyksiin referenssiprojektiin liittyen. Myös semifinalistien esimiehet (tai referenssiprojektin omistajat) pääsevät kertomaan lisää semifinalisteista lyhyeen web-kyselyyn vastaamalla.

3. Finaali

Semifinalistien joukosta valitaan kolme finalistia. Valinta perustuu hakijan ensivaiheen hakemuksen lisäksi puhelinhaastatteluun ja web-lomakkeen avulla saatuihin lisätietoihin. Finalistit valitaan 30.9.2017 mennessä. Finalistit osallistuvat Peili™-johtajuusarvioon ennen finaalia, joka pidetään Projektipäivillä 31.10.2017. Johtajuusarvioinnin tarkempi aikataulu ilmoitetaan finalisteille erikseen. Finalistit saavat liput Projektipäivät 2017 -tapahtumaan ja pääsevät nauttimaan sen annista. Finaalipäivänä finalisteille pidetään 30 minuutin haastattelu tuomariston toimesta. Voittaja julkaistaan samana päivänä Projektipäivillä.
Kilpailuun osallistuville ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.
Hakuaika 1.4.-31.8.2017! 

Miksi kannattaa osallistua:

Vuoden Nuori Projektipaallikko
  • Voita 1 200 € stipendi valitsemaasi projektialan tapahtumaan tai koulutukseen
  • Finalistit pääsevät suorittamaan Peili™-johtajuusarvion
  • Hanki arvokas meriitti ansioluetteloosi
  • Voita lippu Projektipäiville 2017
  • Ansaitse mainetta ja kunniaa
  • Mittaa oma osaamisesi
  • Edistä uraasi


Yhteistyökumppani

integro_logo_RGBpeili_logo_musta