SIG-2 PMO

Me haluamme parantaa organisaatioiden tietoisuutta projektikulttuurin merkityksestä ja sisällöstä strategioiden jalkauttamisessa.

Nostamme esille tapoja, mekanismeja ja välineitä, joilla projektiorientoitunutta organisaatiota voidaan johtaa tehokkaammin. Edistämme siis projektiorientoitumista ja projektikulttuurin kehittämistä tapaamisissamme. Jaamme kokemuksiamme ja opimme toisiltamme tilaisuuksissa, keskusteluissa ja ryhmätöissä. Näin saamme työkaluja ja vinkkejä viemisiksi omaan organisaatioomme. 


Johto kiinnostuneeksi

Me etsimme yhdessä tapoja johdon kiinnostuksen lisäämiseksi sekä oikeita näkökulmia ja terminologiaa projektisalkun hallintaan, ohjelmien johtamiseen ja projekteihin.

Me haluamme yhtenäistää käsitteistöä. Tarjoamme artikkeleita aihealueestamme Projektitoiminta-lehteen ja  esiinnymme Projektipäivillä.

SIG-2 ryhmä sopii sinulle, jos vastuullasi on liiketoiminnan johto, kehitysjohto, projektiliiketoiminnan johto, projektitoimiston johto, ohjelmajohto tai olet mukana projektitoiminnan kehittämisessä ja projektisalkun hallinnassa.

Toiminnan sisällön pääteemat

  • Liiketoimintajohdon rooli ja osallistuminen projektitoimintaan (PM Governance)
  • Yrityksen strategian jalkautus ja muutoksen johtaminen projektien ja ohjelmien avulla
  • Projektisalkun hallinta ja projektit johtoryhmän agendalla
  • Ohjelmajohtaminen liiketoiminnan kehittämisen apuna
  • Projektitoimiston (PMO) tehtävät ja organisoituminen
  • Projektinjohtamismallit ja niiden kehittäminen


Tulevat SIG-tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Kiinnostuitko? Täytä tämä lomake ja saat jatkossa tietoa ryhmän toiminnasta sähköpostiisi.