panorama

Tapahtumakalenteri


 
 

SIG-19 eXqursio Tampereen Kampusareenalle, teemana älykäs tietotyö ja oppiminen

15.1.2018 11.30-16.00

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Kampusklubi, Tampere
Kuvaus

”Smart Way of Working” -verkosto järjestää eXqursion Tampereen Kampusareenalle jossa pidetään tilaisuus otsikolla "Älykäs tietotyö ja oppiminen". Tilaisuus on PRY:n jäsenille ja verkoston ensikertalaisille osanottajille maksuton. Jos sinua kiinnostaa digityö, teknoähky, tietotyön kehittäminen, työ- ja oppimisympäristöt - ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuuden teemana on ”Neurologia ja ihmisten kognitiivisten prosessien tukeminen työ- ja oppimisympäristön tuunaamisella”. Tavoitteena on ymmärtää ja keskustella kognitiivisesta näkökulmasta tietotyöstä (jota myös opiskelu on ja päinvastoin), ja miten neurologia liittyy tiloihin ja teknologian käyttöön. Lisäksi toimistojen ja oppimisympäristöjen lähentyminen toisiaan fyysisinä ympäristöinä tuodaan näytille.

Kampusareena on TTY:n ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n rakennus, lajissaan ainutlaatuinen kohde jossa tilaratkaisut ja palvelut on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä yliopiston ja yritysten välistä yhteistyötä sekä kasvupolkuja opiskelijasta yrittäjäksi. Kampusareena on avoin epämuodollinen käyttörakennus jossa on runsaasti avoimia työ-, opetus- ja neuvottelutiloja sekä näyttelytilaa, coworking toimistoa, liike- ja toimistotiloja – ehdottomasti kokemisen arvoinen!
Katso ohjelma seuraavalta välilehdeltä. Ohjelma tarkentuu vielä, ja oikeus muutoksiin pidätetään.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Tallenna kalenteritiedosto

Tallennetut tilaisuudet

Osa yhdistyksen tilaisuuksista videoidaan ja ne on katsottavissa yhdistyksen YouTube-kanavalla