Ekskursio Telia Helsinki Data Centeriin

25.3.2019 14-17

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Telia Helsinki Data Center, Valimotie 3-5, Helsinki
Lisätietoja
info@pry.fi
Kuvaus

Tule tutustumaan Euroopan parhaaseen Data Centeriin.

Vuoden Projekti -kilpailussa arvostetun kunniamaininnan nappasi Telian Helsinki Data Center-rakennusprojekti, jossa Helsingin Pitäjänmäelle rakennettiin maailmanluokan datacenter Telian asiakkaiden ja Telian konsernin omaan käyttöön.

Telia Helsinki Data Center parantaa digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia käyttäjilleen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin tarjoten alustan neljännen teollisen vallankumouksen synnyttämille palveluille. Tiedon turvallinen säilytys, jalostaminen ja siirtäminen vaativat uusia ratkaisuja – jatkuvuudenhallintaa ja pilvipalveluja, joita valmistunut Telia Helsinki Data Center mahdollistaa asiakkailleen.

Tavoitteena oli rakentaa Helsinkiin suuri, avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Hankkeen laatutavoitteet tiivistettiin kolmeksi kohdaksi:

  •  maksimaalinen energiatehokkuus
  •  huippuun viety turvallisuus
  •  maksimaalinen elinkaari ja tila-/tekniikkajoustavuus
Kiitettävää oli myös se, että projektin aikana kehitettiin projektiosaamista.  Projektilaiset raportoivatkin, että Telian arvojen - Dare, Care ja Simplify - pohjalta saatiin monelle monimutkaiselle asialle ratkaisu. Ratkaisuhakuinen lähestymistapa, kaveria ei jätetä pulaan -periaate ja yksinkertaistaminen kehittivät projektinhallintamenetelmiä ja toimintatapoja läpi hankkeen.

Ekskursioon mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa. Toinen ekskursio järjestetään 24.4.2019.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Tallenna kalenteritiedosto