Project Portfolio Management Workshop

10. - 11.4.2019 10-16

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Eteläranta 10, Helsinki
Lisätietoja
jouko.kaaja@pry.fi
Kuvaus

Salkunhallinnan ja -johtamisen workshop 10.-11.4. 2019 Helsingissä

Projektiyhdistys järjestää Helsingissä projektiliiketoiminnan johtajille, PMO-johtajille, Salkku-/Portfolio-/Program Managereille, salkunhallinnan kehittäjille ja -vastuuhenkilöille sekä kokeneille portfoliohallinnan konsulteille ja kouluttajille tarkoitetun kaksipäiväisen työpajaseminaarin.

Työpajan vetäjänä toimii kansainvälisesti arvostettu projektijohtamisen asiantuntija ja valmentaja, Reinhard Wagner. Workshopin viitekehyksenä käytetään Reinhard Wagnerin ’Handbook of Project Portfolio Management’ -uutuusteosta. Osallistujat saavat oman kappaleen tästä käsikirjasta.

reinhard

Reinhard Wagner 

Reinhard Wagnerilla on yli 30 vuoden kokemus projektiliiketoiminnasta ja johtamisesta sekä Saksan teollisuudessa että kansainvälisesti. Hän on IPMA Level A ja PPMC sertifioitunut. Reinhard Wagner on myös ollut yli 15 vuotta aktiivisesti mukana projektien-, ohjelmien- ja portfoliohallinnan kv-standardien kehittämisessä [mm. ISO 21500, "Guidance on Project Management" ja ISO 21503, “Guidance on Programme Management” standardointityöryhmien vetäjänä] Hän on julkaissut useita kirjoja ja artikkeleita johtamisesta ja projektitoiminnasta. 

Reinhard Wagner on toiminut sekä Saksan GPM:n että kansainvälisen IPMA:n presidenttinä ja hallituksen puheenjohtajana ja työskentelee toimitusjohtajana saksalaisessa Tiba Managementberatung GmbH konsultointi- ja koulutustalossa.

Työpajan sisältö ja aihekokonaisuudet:

  • Projektiliiketoiminnan nykytilanne kansainvälisesti ja tulevaisuuden kehitystrendit
  • Portfolio strategiatyökaluna; Portfoliohallinnan ja -johtamisen konsepti, määritelmät ja tavoitteet
  • Salkunhallinnan prosessit, menetelmät ja käytännöt/työkalut
  • Portfoliojohtaminen käytännössä (Governance): Roolit & vastuut, priorisoinnin perusta, miten luodaan onnistumisen edellytykset
  • Salkunhallinnan ja -johtamisen kypsyyden arviointi ja kehittäminen

Työskentelytapana on osallistava työpaja, jossa salkunjohtamisen teoriaa ja käytänteitä sovelletaan ja työstetään käytännön esimerkeissä ja ryhmäharjoituksissa. Työpajan työkieli on englanti.

Työpajan hinta on 1.500€ +alv, Projektiyhdistyksen jäsenetuhinta on 1.250€ + alv /hlö
Toinen osallistuja samasta organisaatiosta hintaan 1.000€ 

Hintaan sisältyvät työpajan materiaalit ml. ’Handbook of Project Portfolio Management'-kirja sekä aamiainen ja lounas molempina päivinä ja yhteinen verkostoitumisillallinen ensimmäisen päivän päätteeksi.

Toimi heti! Työpajaan otetaan max. 24 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Rekisteriseloste

Tallenna kalenteritiedosto