panorama

Tapahtumakalenteri


 
 

Ydinprojekti -seminaari, Excursio Olkiluodon vierailukeskukseen

11.10.2018 10-20

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Olkiluoto, Olkiluoto
Lisätietoja
jouko.kaaja@pry.fi
Kuvaus

Ydinteollisuus – ”Yliturvallista projektinhallintaa?”

UKK, YYA sekä Imatran Voima ovat kauan olleet taaksejäänyttä aikaa. Loviisan ydinvoimalaitosta operoi nykypäivänä Fortum Power and Heat, Olkiluotoa Teollisuuden Voima, sekä Pyhäjoelle Suomen kuudetta reaktoria on projektoimassa Fennovoima. Ydinvoimaklusteri työllistää Suomessa kymmeniä tuhansia ihmisiä ja alan osaajille löytyy myös jatkossa mielenkiintoisia tehtäviä.

Ydinvoima on ainutlaatuisen vaativa teollisuuden ala. Se edellyttää kaikilta mukana olevilta tahoilta jatkuvaa prosessien kehittämistä, systemaattista suunnittelua, toteutusta ja luvitusta sekä rakentamisessa, että varsinaisessa käytössä. Vain määrätietoinen turvallisuuden ja menetelmien kehittäminen voi taata ympäristöystävällisen, ydinvoimalla tuotetun sähkön kannattavuuden myös tulevaisuudessa.

Ydinvoima on lukuisten toisiinsa kytkeytyneiden projektien, prosessien ja systeemien onnistunut lopputulos. Projektiyhdistyksen Ydinprojekti -excursio Olkiluodon vierailukeskuksessa on foorumi ydinteollisuuden projektien ammattilaisille sekä muille mega-projektien toteuttajille. Seminaarin tarkoituksena on käydä kriittistä ja rakentavaa keskustelua alan ajankohtaisista teemoista sekä verkostoitua muiden ydinalan avaintoimijoiden kanssa. 

Tutustu ohjelmaan seuraavalta välilehdeltä ja ilmoittaudu mukaan!

Tallenna kalenteritiedosto

Tallennetut tilaisuudet

Osa yhdistyksen tilaisuuksista videoidaan ja ne on katsottavissa yhdistyksen YouTube-kanavalla