Pääkuva
IPMA Young Crew Finland logo

The best career move a young project manager can make

IPMA Young Crew Finland

IPMA Young Crew Finland (YC) on nuorten projektiammattilaisten ja -tekijöiden verkosto. IPMA Young Crew Finlandin (YC) jäsenenä voit verkostoitua, kehittyä, inspiroitua ja luoda yhdessä jotain aivan uutta. Tavoitteenamme on auttaa nuoria tulevaisuuden tekijöitä lisäämään omaa osaamistaan ja työstä innostumista, sekä varmistaa projektiosaamisen kova taso tulevaisuudessakin. Tarjoamme verkoston nuorille projektiammattilaisille, projektialan opiskelijoille sekä projektitoiminnasta kiinnostuneille - toimialasta ja kokemuksesta riippumatta.


Young Crew antaa mahdollisuuden kokeilla siipiäsi

Young Crewn (YC) toiminnan tarkoitus on tukea nuoria ja nuorenmielisiä projektialasta kiinnostuneita ja siellä jo työskenteleviä järjestämällä tilaisuuksia ja tarjoamalla mahdollisuuden tietojen vaihtamiseen ja verkostoitumiseen.  

Young Crew antaa sinulle eväitä työelämään. Tulet tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja oppimaan lisää projektialasta Young Crewn tilaisuuksien kautta, sekä vaihtamalla tietoa muiden kanssa. Ehkä haluat kokeilla siipiäsi Young Crewn projektien järjestämisessä?


Kansainvälinen IPMA Young Crew -verkosto

IPMA Young Crew Finland on osa kansainvälistä IPMA Young Crew -verkostoa, kuten Projektiyhdistys on osa IPMAa. IPMA YC kokoaa kansainväliseen verkostoon nuoria projektiammattilaisia ja projektitoiminnasta kiinnostuneita. Sen päätarkoitus on jakaa tietoa ja osaamista verkostossa olevien ihmisten kesken sekä verkoston ulkopuolelle. Aktiivisia ryhmiä on tällä hetkellä Suomen lisäksi yli 25 maassa.


Tule mukaan Young Crew-verkostoon

Liittymällä Projektiyhdistyksen opiskelija- tai henkilöjäseneksi voit samalla liittyä YC:n postituslistalle, jolloin saat ajankohtaista tietoa YC-toiminnasta. Lue lisää Projektiyhdistyksen jäsenyydestä.


Young Crew tarjoaa sinulle mahdollisuuden

  • kehittyä projektiammattilaisena 
  • verkostoitua saman henkisten nuorien ja kokeneiden projektiammattilaisten kanssa
  • verkostoitua kansainvälisesti IPMA Young Crew toiminnassa
  • osallistua sekä Young Crewn, että Projektiyhdistyksen tilaisuuksiin ja tapahtumiin
  • kokeilla omia taitoja toimimalla Young Crewn projektitiimeissä tai projektipäällikkönä
IPMA Young Crew'n kansainväliset sivut
Yhteistyö Helsingin nuorkauppakamarin kanssa

IPMA Young Crew Finland tekee yhteistyötä Helsingin Nuorkauppakamarin kanssa. Tämä mahdollistaa verkottumisen johtajana kehittymisestä kiinnostuneiden nuorten kanssa. Järjestämme yhdessä HNKK:n kanssa nuorille suunnattuja johtamisen teematilaisuuksia läpi vuoden.


"Helsingin Nuorkauppakamari on kohtaamispaikka ja ponnahduslauta jäsentensä aktiiviselle kehittymiselle.” -HNKK:n strategia

JCI

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Helsingin Nuorkauppakamarilla on kolme painopistealuetta: koulutukset, business ja hyvinvointi. Painopistealueemme koulutuksissa ovat itsensä- ja tiimin johtaminen, talous sekä viestintä ja kommunikointi. Koulusten lisäksi Helsingin Nuorkauppakamari toteuttaa työelämälähtöistä toimintaa, mikä näkyy kamarin järjestämissä yritysvierailuissa ja kumppanuussuhteissa.

http://www.jcihelsinki.fi/

Ota yhteyttä


Jäsenpalveluassistentti Netta Kiiskinen, 040 5336 775, netta.kiiskinen@pry.fi