verkko

Jäsenyys

Projektiyhdistyksen jäsenenä olet parhaiden projektiammattilaisten joukossa. Me ponnistelemme yhdessä kohti maailmaa, jossa kaikki projektit onnistuvat. Olethan mukana parantamassa projektitoiminnan tasoa, tuloksellisuutta ja ammattikunnan arvostusta.  Voit liittyä henkilöjäseneksi tai tuoda työyhteisösi mukaan yritys- tai yhteisöjäseneksi.


Jäsenyytemme ehkä suurin arvo ja hyöty ovat siinä, että oma ammattitaito ja asiantuntijuus kehittyvät. Laajassa kansallisessa ja kansainvälisessä verkostossamme vaihdetaan tietoa ja kokemuksia. Yhteisissä tilaisuuksissa ja työpajoissa voit luontevasti solmia silmukoita omaan verkostoosi. Jäsenyydestä on myös selkeitä etuja.

Oman kyvykkyytesi ja taitojesi kehityksen voit sitten osoittaa yhdistyksen tarjoamalla kansainvälisellä IPMAn henkilösertifioinnilla. Meitä sertifioituneita projektiammattilaisia on Suomessa jo 4000. Lue lisää sertifioinnista ja liity joukkoon! 

Jäsenenä olet automaattisesti osa IPMAn (International Project Management Association) satojen tuhansien ammattilaisten kansainvälistä verkostoa.  Lue lisää IPMAsta.