3PMO_2016

Toiminta

Ammattilaisten verkostomme auttaa ylläpitämään ja kehittämään projektiosaamista ja sen eri osa-alueita. Järjestämme vuosittain runsaasti erilaisia tilaisuuksia joissa asiantuntijat ja jäsenemme eri toimialoilta kertovat omista näkemyksistään ja kokemuksistaan. Osallistumalla aktiivisesti tilaisuuksiin pääset vertaamaan muiden toimialojen parhaita käytäntöjä omaan toimintatapaasi ja siten voit löytää ajatuksia oman toiminnan kehittämiseen sekä verkottumaan samojen haasteiden kanssa työskentelevien kanssa. Aktiivisesti osallistumalla saat parhaan hyödyn, innostut ja pääset kehittymään sekä kehittämään!


Monipuolista toimintaa

Projektipäivät on Projektiyhdistyksen kerran vuodessa järjestämä kaksipäiväinen alan kärkitapahtuma, johon osallistuu vuosittain lähes tuhat ammattilaista. Siellä saat rautaisannoksen ajankohtaista tietoa sekä monipuolisia näkemyksiä ja kokemuksia. Tapaat kiinnostavia kollegoja ja kuulet alan huippuja.

3PMO-päivä on vuosittainen tapahtuma, jossa käsitellään projektitoimistoihin liittyviä asioita. 3PMO- tapahtumalle on selkeä tarve sillä se on ollut viime vuosina loppuun myyty jo pari kuukautta ennen tapahtumaa.

SIG-ryhmät (Special Interest Group) toimivat hyvinä tiedonvaihtofoorumeina. Ryhmiä on toiminnassa kymmenkunta eri aihealueilta. Jäsenenä voit osallistua SIG-ryhmiin kiinnostuksesi mukaan.

Teematilaisuudet ovat avoimia tilaisuuksia ja ajankohtaiset käsiteltävät aiheet nousevat jäsenistöstämme ja alustajiksi etsimme kokeneita asiantuntijoita verkostostamme. Tilaisuuksia järjestetään vuosittain kymmenkunta.

Aluetoiminta kehittää alueen yritysten, yhteisöjen, kuntien ja oppilaitosten välistä projektitoimintaa. Projektiyhdistyksellä on aktiivista toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

IPMA Young Crew -toiminta on tarkoitettu 20-35-vuotiaille nuorille jäsenillemme. Se on erinomainen kanava vaikuttaa ja saada tietoa kokeneemmilta osaajilta. Sitä paitsi meillä on aina hauskaa keskenämme.