aluetoiminta

Aluetoiminta

Aluetoiminta kokoaa yhteen ja verkottaa lähiseudulla toimivat jäsenet. Tapahtumien ideat ja käsiteltävät asiat ovat alueen jäsenistä lähteviä. Toimisto pyrkii tukemaan aluetoiminta etsimällä tarvittaessa mahdollisia alustajia tai tiloja.Projektiyhdistyksellä on aktiivista toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. 

Miten on asiat teillä? Olisiko alueellasi tarvetta yhdistää projektialan joukkoja? Kuulostele tunnelmia ja lähde perustamaan omalle paikkakunnallesi Projektiyhdistyksen aluetoimintaa. Alkuun pääset yhdistyksen aluetoiminnasta vastaavan Jouko Kaajan neuvoilla. Ota yhteyttä: jouko kaaja@pry.fi tai puhelin 0400 403 145.  


PM Club Jyväskylä

PM Club JyväskyläPM club Jyväskylä kokoaa yhteen Jyväskylän seudun projektialan ammattilaiset ja organisaatiot. PM Club Jyväskylän missio on uudistua jatkuvasti osaamista ja kokemusta jakamalla. Me siis kasvatamme projektinhallinnan arvostusta alueellamme. Me innovoimme ja sparraamme toisiamme projektikulttuurin eri osa-alueilla ja verkostoidumme toistemme tueksi. Mukaan pääset ottamalla yhteyttä klubin vetäjään Kumura Oy:n Mikko Saastamoiseen: mikko.saastamoinen@kumura.fi tai puhelin 050 348 3767 
 
Tule rohkeasti mukaan ja tutustu tarkemmin clubin toimintaan..

Jyväskylän PM Club 5.4.2016
PM Club Jyväskylä vieraili Äänekosken biotuotetehtaalla


PM Club Tampere

PM Club TampereProjektiosaamista Pirkanmaalla on niin pienissä IT‐taloissa kuin suurissa kansainvälisissä yrityksissä sekä savupiipputeollisuudessa että muissa organisaatioissa. Ymmärrystä ja tekijöitä on, mutta aina on varaa parantaa.  
Tampereen PM  klubi kasvattaa projektitoiminnan osaamista ja arvostusta Pirkanmaalla. Klubin toiminnasta vastaavat yhteistyössä Projektiyhdistys ja Pirkanmaan Tietojenkäsittely‐yhdistys (Pitky).

Klubista on iloa ja hyötyä meille kaikille projekteissa työskenteleville ja projektien johtamisesta, ohjauksesta ja projektiliiketoiminnasta vastuussa oleville. Kokoonnumme kuulemaan alustuksia ja keskustelemaan eri teemoista tai verkostoidumme työpajoissa. 

Tule rohkeasti mukaan ja tutustu tarkemmin klubin toimintaan.

Tampereen PM Club vierailu Alsolle
PM Club Tampere vierali Alsolla 19.10.2016


PM Club Turku

PM Club TurkuProjektiyhdistyksellä on paikallistoimintaa Turussa yhteistyössä Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys (VSTKY) ry:n kanssa. Toimintaa suunnitellaan ensisijaisesti meille kaikille Turun ja sen ympäristön projektitoiminnan ammattilaisille ja johdolle. Kauempaakin toki saa tulla mukaan!

Klubi kokoontuu neljä kertaa vuodessa. Teema- ja keskustelutilaisuuksista sekä työpajoista me  kaikki projekteissa työskentelevät ja projektien johtamisesta, ohjauksesta ja projektiliiketoiminnasta vastuussa olevat saamme intoa ja uusia oivalluksia työhömme. Mukaan pääset liittymällä postituslistalle.

Tutustu tarkemmin klubin toimintaan ja tule mukaan!
Turun PM Club
Turun PM Club järjesti IPMA C valmennuksen